עוגיות מזל כמו במסעדות הסיניות!
הרשימו את האורחים שלכם והגישו להם בסוף ארוחת הסילבסטר עוגיות מזל עם עתידות אישיות לשנה החדשה - מדובר בקינוח שהם לא ישכחו לעולם!
הרשימו את האורחים שלכם והגישו להם בסוף ארוחת הסילבסטר עוגיות מזל עם עתידות אישיות לשנה החדשה - מדובר בקינוח שהם לא ישכחו לעולם!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 91.0 קק״ל 1091.6 קק״לפחמימות 15.8 גרם 190.1 גרםשומן 2.7 גרם 31.8 גרםנתרן 0.2 מ״ג 2.9 מ״גחלבון 0.9 גרם 10.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.4 מ״ג 16.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 9.7 מ״ג 116.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות91
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 91.0 קק״ל 1091.6 קק״לפחמימות 15.8 גרם 190.1 גרםשומן 2.7 גרם 31.8 גרםנתרן 0.2 מ״ג 2.9 מ״גחלבון 0.9 גרם 10.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.4 מ״ג 16.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 9.7 מ״ג 116.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 91 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים


בצק

אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- כותבים עתידות לאורחים על פתקים באורך 6 ס”מ ורוחב 1 ס”מ בטוש לא מחיק.
- מכינים את הבצק: מערבלים יחד את חלבוני הביצה עם תמצית הווניל, השמן ו-2 כפות מים קרים במשך 30 שניות.
משטחים צורות עיגול מהבצק - מערבבים יחד בקערה את הקמח, הקורנפלור, הסוכר וקורט מלח ומוסיפים בתנועת קיפול אל תערובת החלבונים.
- מכסים את הקערה בסנו סושי- ניילון נצמד רחב ומכניסים למקרר למשך 60 דקות.
- לאחר שעה מוציאים את התערובת מהמקרר.
- בעזרת כפית מעבירים מהתערובת אל סנו סושי - נייר אפייה טבעי ובעזרת פלטה משטחים אותה לצורת עיגול בקוטר 8 ס”מ. אם הבצק סמיך וקשה למרוח על התבנית, הוסיפו עוד כף מים.
- ממשיכים כך עם עוד כפות מהתערובת, יוצרים רווחים גדולים בין עיגול לעיגול.
מקפלים את העוגייה עם הברכה - אופים בכל פעם שתי עוגיות על נייר אפייה במשך 8 דקות עד שהקצוות הופכים זהובים.
- עובדים במהירות, כל עוד העוגייה חמה וגמישה: בעזרת סכין פלטה, מעבירים עוגייה למשטח עבודה, תוך כדי שהופכים אותה.
- שמים את הברכה שהכנו באמצע העיגול, ואז סוגרים את העוגייה משני הקצוות לצורת ירח ומקפלים מעט למרכז.
- מעבירים את העוגייה לפתח הספל, ומניחים אותה כך שהקצוות פונים כלפי מטה.
מקררים את העוגייה על גבי הספל - מחזיקים כך במשך 10 שניות עד שהעוגייה מתקררת. מעבירים את העוגיה לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס עד לקירור מוחלט, כך שתשמור על צורתה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- כותבים עתידות לאורחים על פתקים באורך 6 ס”מ ורוחב 1 ס”מ בטוש לא מחיק.
- מכינים את הבצק: מערבלים יחד את חלבוני הביצה עם תמצית הווניל, השמן ו-2 כפות מים קרים במשך 30 שניות.
- מערבבים יחד בקערה את הקמח, הקורנפלור, הסוכר וקורט מלח ומוסיפים בתנועת קיפול אל תערובת החלבונים.
- מכסים את הקערה בסנו סושי- ניילון נצמד רחב ומכניסים למקרר למשך 60 דקות.
- לאחר שעה מוציאים את התערובת מהמקרר.
- בעזרת כפית מעבירים מהתערובת אל סנו סושי - נייר אפייה טבעי ובעזרת פלטה משטחים אותה לצורת עיגול בקוטר 8 ס”מ. אם הבצק סמיך וקשה למרוח על התבנית, הוסיפו עוד כף מים.
- ממשיכים כך עם עוד כפות מהתערובת, יוצרים רווחים גדולים בין עיגול לעיגול.
- אופים בכל פעם שתי עוגיות על נייר אפייה במשך 8 דקות עד שהקצוות הופכים זהובים.
- עובדים במהירות, כל עוד העוגייה חמה וגמישה: בעזרת סכין פלטה, מעבירים עוגייה למשטח עבודה, תוך כדי שהופכים אותה.
- שמים את הברכה שהכנו באמצע העיגול, ואז סוגרים את העוגייה משני הקצוות לצורת ירח ומקפלים מעט למרכז.
- מעבירים את העוגייה לפתח הספל, ומניחים אותה כך שהקצוות פונים כלפי מטה.
- מחזיקים כך במשך 10 שניות עד שהעוגייה מתקררת. מעבירים את העוגיה לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס עד לקירור מוחלט, כך שתשמור על צורתה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
סרטון היה יכול להיות מאוד יעיל פה.. זה נשמע מסובך

ניתן לראות בתמונות איך מכינים את העוגיות. בהצלחה! 🙂