window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

עוגיות מענגות לגדולים ולקטנים: מרנג עם אגוזים

זה לא פסח בלי נשיקות מוקצפות ומתוקות עם כל מיני תוספות. אז במיוחד לשולחן החג, נשיקות מתפצחות עם אגוזים קצוצים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-80 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מקציפים במיקסר את החלבונים עם המלח כשתי דקות. מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף אחיד ויציב מאד.

    עוגיות טחינה בוש (צילום: שניר גואטה)
    מקציפים לקצף יציב וחזק (צילום: דרור עינב)

  3. מקפלים את אבקת הסוכר והאגוזים הקצוצים לקצף.
  4. על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את המרנג המוקצף בעזרת שקית זילוף עם הצנטר בגודל ובצורה המתאימים לכם במרווחים של כשתי אצבעות בין עוגיה לעוגיה.

    עוגיות טחינה בוש (צילום: שניר גואטה)
    מזלפים את הקצף על נייר אפייה (צילום: דרור עינב)

  5. מכניסים לתנור ואופים כ-4 שעות (העוגיות אמורות להתנתק בקלות מהנייר).
  6. מצננים ומעבירים לקופסא אטומה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1474.1 קק״ל 1474.1 קק״ל
פחמימות 128.8 גרם 128.8 גרם
שומן 29.3 גרם 29.3 גרם
נתרן 1609.4 מ״ג 1609.4 מ״ג
חלבון 35.5 גרם 35.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 2.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 65.0 מ״ג 65.0 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
אשלגן 624.6 מ״ג 624.6 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody