יונית צוקרמן מכינה סנדוויצ’ים מתוקים: עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה

עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה, פריכות וזהובות, פשוטות להכנה ומושלמות ליד כוס קפה או תה - מכינים עם הילדים וקורצים לאילו צורות שאוהבים
עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה, פריכות וזהובות, פשוטות להכנה ומושלמות ליד כוס קפה או תה - מכינים עם הילדים וקורצים לאילו צורות שאוהבים
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.9 קק״ל 5857.4 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 955.8 גרם
    שומן 9.0 גרם 180.8 גרם
    נתרן 220.3 מ״ג 4405.4 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 105.3 גרם
    כולסטרול 36.3 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 307.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 55.5 מ״ג 1109.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.9 קק״ל 5857.4 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 955.8 גרם
    שומן 9.0 גרם 180.8 גרם
    נתרן 220.3 מ״ג 4405.4 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 105.3 גרם
    כולסטרול 36.3 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 307.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 55.5 מ״ג 1109.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים את החמאה בקערה ומחממים במשך דקה במיקרוגל. מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה.
  3. מוסיפים לקערת המיקסר את כל הרכיבים, מלבד הריבה, ומערבלים עד שנוצר בצק. אם הבצק דביק, אפשר להוסיף קצת קמח.
  4. מחלקים את כדור הבצק ל-3 חלקים. בעזרת מערוך, מרדדים כל חתיכת בצק לעלה בצק דק. בעזרת קורצן בצורת פרח, קורצים עוגיות עם חור ובלי חור. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  5. מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים עד שהעוגיות מזהיבות, כ-15-20 דקות.
  6. שמים את הריבה בשק זילוף, ומזלפים ריבה על העוגיות ללא החור. מעל כל עוגייה מרוחה בריבה מניחים עוגייה עם חור.
  7. בוזקים את אבקת הסוכר על העוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יונית צוקרמן מכינה סנדוויצ’ים מתוקים: עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות