באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עוגיות סנדוויץ’ לימון לביס חלומי! 

אוהבים עוגיות סנדוויץ'? אז אתם חייבים לנסות עוגיות סנדוויץ' לימון משגעות! שילוב של מתוק וחמוץ עם ממרח לימון מהמם. ביס חלומי!
אוהבים עוגיות סנדוויץ'? אז אתם חייבים לנסות עוגיות סנדוויץ' לימון משגעות! שילוב של מתוק וחמוץ עם ממרח לימון מהמם. ביס חלומי!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 4209.1 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 414.1 גרם
    שומן 18.0 גרם 252.1 גרם
    נתרן 16.3 מ״ג 227.5 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 145.9 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 1651.5 מ״ג
    סידן 34.0 מ״ג 475.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 47.9 מ״ג 670.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 4209.1 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 414.1 גרם
    שומן 18.0 גרם 252.1 גרם
    נתרן 16.3 מ״ג 227.5 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 145.9 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 1651.5 מ״ג
    סידן 34.0 מ״ג 475.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 47.9 מ״ג 670.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מלי זיידמן
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

פידור תבנית

קרם לימון


 אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הלימון: מכניסים את החלמונים, אבקת הסוכר, מיץ הלימון והמלח לתוך סיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד במשך כ-10 דקות. מצננים.
  2. מעבירים את התערובת מהסיר לתוך קערת הבלנדר ומתקינים את להב הקיצוץ.
  3. חותכים את החמאה ל-6 חתיכות ומוסיפים אותה לתערובת הלימון.
  4. מפעילים את הבלנדר על תוכנית BOWL עד שהתערובת מסמיכה יפה. מוציאים, מעבירים לצנצנת ומקררים.
  5. כעת מכינים את הבצק: מתקינים את להב הבצק ומערבלים בבלנדר את החמאה, הסוכר, החלמון וזסט הלימון על תוכנית DOUGH.
  6. מוסיפים את הקמח ואת הקורנפלור וממשיכים לעבד שוב בתוכנית DOUGH. אם צריך מוסיפים כף מים או קצת יותר.
  7. מוציאים את הבצק למשטח עבודה ומעבדים אותו לגליל ארוך.
  8. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 60 דקות.
  9. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  10. מוציאים את התבנית מהמקרר, מוציאים את הניילון וחותכים את הקצוות הלא ישרים של הגליל בעזרת סכין חדה.
  11. חותכים את הבצק לעוגיות שוות בעזרת סכין חדה.
  12. בעזרת קורצן קטן קורצים בחצי מכמות מהעוגיות חור קטן במרכז ומוציאים את הבצק.
  13. מכינים שתי תבניות תנור עם נייר אפייה.
  14. מניחים את העוגיות במרווחים של 2 ס”מ אחד מהשני ואופים במשך 14-16 דקות עד שהקצוות מתחילים להשחים. מוציאים לצינון.
  15. מניחים כפית קרם לימון על ביסקוויט אחד שלם, מניחים מעליו עוגייה עם חור במרכז ומצמידים לסנדוויץ’. ממשיכים כך עם כל היתר.
  16. מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

הערות

  • קרם הלימון הזה יכול לשמש אתכם נהדר גם כקישוט מוסיף טעם והדר על עוגה בחושה, לימונית או לא. אם אתם רוצים עוגה אקסטרה חגיגית, הכינו שתי עוגות עגולות בקוטר 20 ס"מ, מרחו בין שתיהן את הקרם הזה, וקיבלתם עוגת קומות משגעת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות סנדוויץ’ לימון לביס חלומי! 

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Nitzan Sharon

    איזה יפות וטעימות

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    נועה שוקרון

    רציתי לשאול אם אפשר במיקסר וו גיטרה או שאם אין לי את הבלנדר הזה שלכם אני לא יכולה להכין את המתכון של הבצק?

      Avatar
      מערכת Foody

      מתכון זה מותאם למכשיר הנינג’ה ולכן מומלץ להכינו לפי הוראות ההכנה. יחד עם זאת, את הבצק ניתן להכין במיקסר עם וו גיטרה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות