< רקע נינג'ה

עוגיות סנדוויץ’ לימון לביס חלומי! 

אוהבים עוגיות סנדוויץ'? אז אתם חייבים לנסות עוגיות סנדוויץ' לימון משגעות! שילוב של מתוק וחמוץ עם ממרח לימון מהמם. ביס חלומי!
אוהבים עוגיות סנדוויץ'? אז אתם חייבים לנסות עוגיות סנדוויץ' לימון משגעות! שילוב של מתוק וחמוץ עם ממרח לימון מהמם. ביס חלומי!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 4209.1 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 414.1 גרם
    שומן 18.0 גרם 252.1 גרם
    נתרן 16.3 מ״ג 227.5 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 145.9 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 1651.5 מ״ג
    סידן 34.0 מ״ג 475.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 52.7 מ״ג 738.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 4209.1 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 414.1 גרם
    שומן 18.0 גרם 252.1 גרם
    נתרן 16.3 מ״ג 227.5 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 145.9 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 1651.5 מ״ג
    סידן 34.0 מ״ג 475.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 52.7 מ״ג 738.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

פידור תבנית

קרם לימון


 אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הלימון: מכניסים את החלמונים, אבקת הסוכר, מיץ הלימון והמלח לתוך סיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד במשך כ-10 דקות. מצננים.
  2. מעבירים את התערובת מהסיר לתוך קערת הבלנדר ומתקינים את להב הקיצוץ.
  3. חותכים את החמאה ל-6 חתיכות ומוסיפים אותה לתערובת הלימון.
  4. מפעילים את הבלנדר על תוכנית BOWL עד שהתערובת מסמיכה יפה. מוציאים, מעבירים לצנצנת ומקררים.
  5. כעת מכינים את הבצק: מתקינים את להב הבצק ומערבלים בבלנדר את החמאה, הסוכר, החלמון וזסט הלימון על תוכנית DOUGH.

    עוגיות סנדוויץ לימון 3
    מערבלים יחד את הבצק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  6. מוסיפים את הקמח ואת הקורנפלור וממשיכים לעבד שוב בתוכנית DOUGH. אם צריך מוסיפים כף מים או קצת יותר.
  7. מוציאים את הבצק למשטח עבודה ומעבדים אותו לכדור.
  8. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי דק מאוד של 4 מ”מ.
  9. מעבירים את הבצק כשהוא בתוך ניירות האפייה אל תבנית תנור, ומכניסים למקרר למשך 60 דקות.
  10. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

    עוגיות סנדוויץ לימון 4
    ממלאים בקרם הלימון וסוגרים לסנדוויץ’. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  11. מוציאים את התבנית מהמקרר וחותכים את הקצוות הלא ישרים למלבן גדול בעזרת סכין חדה.
  12. יוצרים בעזרת הסכין מלבנים קטנים ושווים לעוגיות, או צורות אחרות בעזרת חותכן.
  13. מכינים שתי תבניות תנור עם נייר אפייה ומפדרים את הניירות באבקת אפייה.
  14. מניחים את המלבנים במרווחים של 2 ס”מ אחד מהשני ואופים במשך 14-16 דקות עד שהקצוות מתחילים להשחים. מוציאים לצינון.
  15. מניחים כפית קרם לימון על ביסקוויט אחד ועוד קצת על הביסקוויט השני ומצמידים לסנדוויץ’. ממשיכים כך עם כל היתר.
    עוגיות סנדוויץ לימון 1
    עוגיות סנדוויץ’ לימון. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • קרם הלימון הזה יכול לשמש אתכם נהדר גם כקישוט מוסיף טעם והדר על עוגה בחושה, לימונית או לא. אם אתם רוצים עוגה אקסטרה חגיגית, הכינו שתי עוגות עגולות בקוטר 20 ס"מ, מרחו בין שתיהן את הקרם הזה, וקיבלתם עוגת קומות משגעת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות סנדוויץ’ לימון לביס חלומי! 

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Adva Dahan Amiel

    התכוונתם לפדר עם אבקת סוכר, נכון?

      Avatar
      Foody Foody

      לא, כפי שכתוב בסעיף 13 לאופן ההכנה: מפדרים את נייר האפייה באבקת אפייה. כמובן שבסיום ניתן לפדר את העוגיות באבקת סוכר, כפי שרואים בתמונות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות