עוגיות שוקולד צ’יפס ענקיות עם שבבי חמאת בוטנים

איל רווח מתגעגע לניו יורק אז הוא החליט להביא אותה הביתה! עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות בגרסה שוקולדית, עם נטיפי חמאת בוטנים. נראה אתכם מתאפקים לא לזלול את הכל
איל רווח מתגעגע לניו יורק אז הוא החליט להביא אותה הביתה! עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות בגרסה שוקולדית, עם נטיפי חמאת בוטנים. נראה אתכם מתאפקים לא לזלול את הכל
  • אייל רווח
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    467
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 466.6 קק״ל 6999.3 קק״ל
    פחמימות 60.0 גרם 900.1 גרם
    שומן 23.0 גרם 344.5 גרם
    נתרן 162.8 מ״ג 2442.5 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 93.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 40.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 106.4 גרם
    כולסטרול 39.7 מ״ג 595.6 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 388.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 28.6 מ״ג
    אשלגן 187.7 מ״ג 2815.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    467
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 466.6 קק״ל 6999.3 קק״ל
    פחמימות 60.0 גרם 900.1 גרם
    שומן 23.0 גרם 344.5 גרם
    נתרן 162.8 מ״ג 2442.5 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 93.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 40.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 106.4 גרם
    כולסטרול 39.7 מ״ג 595.6 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 388.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 28.6 מ״ג
    אשלגן 187.7 מ״ג 2815.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור

אנחנו חוזרים קצת לשגרה, גל החום הנוראי מאחורינו (אתם לא יודעים כמה קשה היה לי לקשט עוגות בימים האלו!) ואפשר כבר לשבת ברוב המסעדות ובתי הקפה (סוף סוף חוזר לעבודה במשרה מלאה בבית השני שלי).

לצערי אי אפשר עדיין לטוס לניו יורק בכדי לאכול עוגיות, אבל אני מבטיח להביא אותנו כמה שיותר קרוב לשם בנפש ובטעם עם המתכון הזה.

אז כמו עוגיות השוקולד צ’פס הענקיות שלי שכבר פורסמו כאן בעבר, הכנתי גרסה שוקולדית אפילו יותר והוספתי לה נטיפי חמאת בוטנים. יש יותר מנחם מעוגיות רכות וחמות?

אם אתם לא מצליחים למצוא נטיפי חמאת בוטנים ברשתות השיווק, אפשר להמיר בבוטנים קלויים קצוצים גס.

רוצים עוד מתכונים של אייל רווח? כולם כאן!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מאחדים את החמאה והסוכרים במהירות נמוכה-בינונית. לאחר איחוד מעלים מעט את המהירות ומוסיפים את הביצים ותמצית הוניל.
  2. בקערה נפרדת מנפים את הקמח, הקקאו, הקורנפלור ואבקת הסודה לשתייה. מוסיפים מלח ומערבבים.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה ומוסיפים את תערובת היבשים.
  4. קצת לפני שכל התערובת התאחדה, מוסיפים את התוספות שרוצים. מעבדים במיקסר עד לאיחוד. להיזהר לא לערבב את התערובת יותר מידי.
  5. יוצרים 15 כדורים במשקל 100 גרם כל אחד ומקפיאים לפחות שעה. ניתן לשמור בהקפאה ולאפות לפי הצורך.
  6. מחממים תנור לחום של 190 מעלות ואופים את העוגיות הקפואות כ-17 דקות עד שמזהיבות.
  7. יש להמתין כ-10 דקות לפני שאוכלים. העוגיות הכי טעימות כשהן חמות. אבל נשמרות היטב גם 3 ימים במיכל סגור. אפשר לתת חימום של מספר שניות במיקרוגל.
    עוגיות ניו יורק בגרסת שוקולד בוטנים. צילום: אייל רווח
    עוגיות ניו יורק בגרסת שוקולד בוטנים. צילום: אייל רווח

     

    רוצים עוד מתכונים של אייל רווח? כולם כאן!

    אהה, ואם מתחשקת לכם עוגה באמת יפה לאירוע, אייל הוא הכתובת:

    054-4699389

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד צ’יפס ענקיות עם שבבי חמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה!!!!!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות