-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 356.2 קק״ל 5698.4 קק״לפחמימות 58.8 גרם 941.0 גרםשומן 16.0 גרם 256.0 גרםנתרן 39.8 מ״ג 636.1 מ״גחלבון 4.4 גרם 70.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרםשומן רווי 9.1 גרם 146.1 גרםכולסטרול 62.4 מ״ג 998.4 מ״גסידן 25.9 מ״ג 414.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 55.6 מ״ג 889.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות356
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 356.2 קק״ל 5698.4 קק״לפחמימות 58.8 גרם 941.0 גרםשומן 16.0 גרם 256.0 גרםנתרן 39.8 מ״ג 636.1 מ״גחלבון 4.4 גרם 70.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרםשומן רווי 9.1 גרם 146.1 גרםכולסטרול 62.4 מ״ג 998.4 מ״גסידן 25.9 מ״ג 414.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 55.6 מ״ג 889.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 356 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה רכה
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
200גרם או 1 כוס סוכר חום
-
2 ביצים M
-
390גרם או 2 3/4 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
250 גרם נטיפי שוקולד צ’יפס
-
1/4 כוס סוכריות עדשים צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות במצב טורבו.
- בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה הרכה והסוכרים.
- מוסיפים לקערה את הביצים ומאחדים עם החמאה והסוכר.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והשוקולדים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה (לא לפחד מכך שהבצק רך למגע).
- מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.
- מכדררים כדורים, משטחים אותם מעט ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
- מוסיפים מעל כל עוגייה מעט נטיפי שוקולד צ’יפס וסוכריות עדשים צבעוניות.
- אופים במשך כרבע שעה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות במצב טורבו.
- בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה הרכה והסוכרים.
- מוסיפים לקערה את הביצים ומאחדים עם החמאה והסוכר.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והשוקולדים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה (לא לפחד מכך שהבצק רך למגע).
- מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.
- מכדררים כדורים, משטחים אותם מעט ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
- מוסיפים מעל כל עוגייה מעט נטיפי שוקולד צ’יפס וסוכריות עדשים צבעוניות.
- אופים במשך כרבע שעה.
הערות
- מאותה כמות בצק אפשר להכין 3 עוגיות ענקיות בקוטר 22-24. זמן האפייה יהיה כ-25 דקות.
הערות
- מאותה כמות בצק אפשר להכין 3 עוגיות ענקיות בקוטר 22-24. זמן האפייה יהיה כ-25 דקות.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן