רקע הנמל

עוגיות שוקולד צ’יפס קריספיות של תומר אומנסקי

מתכון מנצח לעוגיות שוקולד צ'יפס קריספיות עם תוספת סוכריות עדשים צבעוניות של תומר אומנסקי. תמיד כיף שיש בבית!
מתכון מנצח לעוגיות שוקולד צ'יפס קריספיות עם תוספת סוכריות עדשים צבעוניות של תומר אומנסקי. תמיד כיף שיש בבית!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 356.2 קק״ל 5698.4 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 941.0 גרם
    שומן 16.0 גרם 256.0 גרם
    נתרן 39.8 מ״ג 636.1 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 70.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 146.1 גרם
    כולסטרול 62.4 מ״ג 998.4 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 414.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 55.6 מ״ג 889.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 356.2 קק״ל 5698.4 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 941.0 גרם
    שומן 16.0 גרם 256.0 גרם
    נתרן 39.8 מ״ג 636.1 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 70.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 146.1 גרם
    כולסטרול 62.4 מ״ג 998.4 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 414.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 55.6 מ״ג 889.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
24 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות במצב טורבו.
  2. בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה הרכה והסוכרים.
  3. מוסיפים לקערה את הביצים ומאחדים עם החמאה והסוכר.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והשוקולדים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה (לא לפחד מכך שהבצק רך למגע).
  5. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.
  6. מכדררים כדורים, משטחים אותם מעט ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
  7. מוסיפים מעל כל עוגייה מעט נטיפי שוקולד צ’יפס וסוכריות עדשים צבעוניות.
  8. אופים במשך כרבע שעה.

הערות

  • מאותה כמות בצק אפשר להכין 3 עוגיות ענקיות בקוטר 22-24. זמן האפייה יהיה כ-25 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד צ’יפס קריספיות של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות