עוגיות שושנים של תומר אומנסקי

עוגיות שושנים הן קלאסיקה נהדרת. קבלו אותן בגרסת פרווה שלא נופלת משלמות - 8 מרכיבים וחצי שעה של עבודה ויש לכם קינוח נהדר בשביל האורחים או ליד הקפה
עוגיות שושנים הן קלאסיקה נהדרת. קבלו אותן בגרסת פרווה שלא נופלת משלמות - 8 מרכיבים וחצי שעה של עבודה ויש לכם קינוח נהדר בשביל האורחים או ליד הקפה
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.0 קק״ל 3640.4 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 446.4 גרם
    שומן 9.2 גרם 183.4 גרם
    נתרן 24.5 מ״ג 489.7 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 77.7 גרם
    כולסטרול 31.2 מ״ג 624.5 מ״ג
    סידן 20.0 מ״ג 400.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 29.2 מ״ג 584.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.0 קק״ל 3640.4 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 446.4 גרם
    שומן 9.2 גרם 183.4 גרם
    נתרן 24.5 מ״ג 489.7 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 77.7 גרם
    כולסטרול 31.2 מ״ג 624.5 מ״ג
    סידן 20.0 מ״ג 400.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 29.2 מ״ג 584.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
29 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

מצרכים להכנת עוגיות שושנים
כל המצרכים מוכנים
  1. מעבדים במיקסר קמח ואבקת אפייה עם מחמאה עד לקבלת פירורים דקים.
  2. מוסיפים פנימה את החלמונים ומיץ התפוזים ומאחדים לבצק רך.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעתיים בערך.
  4. מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב.
  5. מקפלים לתוך המרנג את הפודינג.
  6. מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות, כל חתיכה מרדדים על משטח מקומח לעלה דק ומורחים עליה את המרנג.
  7. מגלגלים לרולדה ומעבירים להקפאה של חצי שעה עד שעה להתייצבות הבצק.
  8. מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
  9. פורסים את הרולדות לשושנים אחידות, מסדרים על מגש עם נייר אפייה ואופים כ-15 דקות בתנור.
  10. מקררים את העוגיות היטב ומפדרים באבקת סוכר.
    עוגיות שושנים על צלחת בטבע
    עוגיות שושנים רכות ומושלמות

    עוגיות שושנים עם מחמאה
    בתיאבון! צילום: תומר אומנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שושנים של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    .

    אפשר להשתמש בפודינג בטעם שוקולד?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להשתמש בפודינג שוקולד

    Avatar
    שירת הים

    אפשר לשים שמן במקום מרגרינה?

      Avatar
      מערכת Foody

      במקרה הזה אי אפשר

    Avatar
    שירה

    יש בעיה להקפיא את העוגיות לאחר ההכנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אין בעיה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות