
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים4
מצרכים
-
3 כוסות שקדים טחונים
-
2 חלבונים L
-
4 כפות סוכר לבן
-
2 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
- מקציפים את החלבונים והמלח במיקסר.
- מוסיפים את הסוכר והשקדים הטחונים עד שמגיעים לבצק אחיד (אך דביק).
- מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים על תבנית האפייה (בשלב זה אפשר להוסיף על כל עוגייה שקד אחד שלם באמצעה, לוחצים מעט עם האצבע את השקד למרכז כל עוגייה) ואופים 15-20 דקות עד שהעוגיות זהובות באופן אחיד מכל צדדיהן. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.
עוגיות שקדים ללא גלוטן (צילום: ברימאג)
בשיתוף עם ברימאג
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
222.4
קק״ל
222.4
קק״ל
פחמימות
41.3
גרם
41.3
גרם
שומן
0.0
גרם
0.0
גרם
נתרן
1966.7
מ״ג
1966.7
מ״ג
חלבון
14.3
גרם
14.3
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
9.5
מ״ג
9.5
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
0.2
מ״ג
אשלגן
211.4
מ״ג
211.4
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (14)
מתאים לי בתור אחת שלא נוגעת בגלוטן
היי כמה זה בגרם יוצא כל ה3 כוסות שקדים טחונים??
במקום סוכר במה ניתן ןהמיר
סוכרלוז