עוגיות שקדים מעולות ללא גלוטן

עוגיות שקדים פריכות ללא גלוטן, מושלם ליד הקפה של הבוקר או לנשנוש טעים במהלך היום והכל בהכנה פשוטה מ-4 מרכיבים בלבד ובזמן הכנה קצרצר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  2. מקציפים את החלבונים והמלח במיקסר.
  3. מוסיפים את הסוכר והשקדים הטחונים עד שמגיעים לבצק אחיד (אך דביק).
  4. מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים על תבנית האפייה (בשלב זה אפשר להוסיף על כל עוגייה שקד אחד שלם באמצעה, לוחצים מעט עם האצבע את השקד למרכז כל עוגייה) ואופים 15-20 דקות עד שהעוגיות זהובות באופן אחיד מכל צדדיהן. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.

    עוגיות שקדים ללא גלוטן (צילום: ברימאג)
    עוגיות שקדים ללא גלוטן (צילום: ברימאג)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 222.4 קק״ל 222.4 קק״ל
פחמימות 41.3 גרם 41.3 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 1966.7 מ״ג 1966.7 מ״ג
חלבון 14.3 גרם 14.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 9.5 מ״ג 9.5 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 211.4 מ״ג 211.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody