עוגת בננות שכל המשפחה תאהב

עוגת בננות היא הפתרון המושלם לרגע שאתם מבינים שהאורחים בדלת או שפתאום למישהו במשפחה מתחשק משהו מתוק. עוגת בננות זה גם הפתרון לבננות שנשארו לכם. איזה ריח!
עוגת בננות היא הפתרון המושלם לרגע שאתם מבינים שהאורחים בדלת או שפתאום למישהו במשפחה מתחשק משהו מתוק. עוגת בננות זה גם הפתרון לבננות שנשארו לכם. איזה ריח!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4761
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4760.5 קק״ל 4760.5 קק״ל
    פחמימות 713.3 גרם 713.3 גרם
    שומן 175.8 גרם 175.8 גרם
    נתרן 5455.8 מ״ג 5455.8 מ״ג
    חלבון 75.2 גרם 75.2 גרם
    סיבים תזונתיים 29.0 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 96.7 גרם 96.7 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 365.3 מ״ג 365.3 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 4724.4 מ״ג 4724.4 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4761
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4760.5 קק״ל 4760.5 קק״ל
    פחמימות 713.3 גרם 713.3 גרם
    שומן 175.8 גרם 175.8 גרם
    נתרן 5455.8 מ״ג 5455.8 מ״ג
    חלבון 75.2 גרם 75.2 גרם
    סיבים תזונתיים 29.0 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 96.7 גרם 96.7 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 365.3 מ״ג 365.3 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 4724.4 מ״ג 4724.4 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


ל-2 תבניות עוגה

לקישוט

  • 1 בננה גדולה
  • ניתן להחליף לאגוזי פקאן או אפילו לבוטנים (אם בא לכם להיות קופיפים על מלא)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  2. מועכים בקערה גדולה בעזרת מזלג את הבננות. כדאי שהמעיכה תהיה גסה, כך לא מאבדים את טעם הבננות.
  3. מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר לתוך הקערה ומערבלים במערבל, אבל לא הרבה מדי.
  4. מוזגים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק.
  5. חותכים את הבננה ששמרנו לקישוט לארבע רצועות לאורכה, ומניחים את הרצועות יפה על העוגות.
  6. מכניסים לתנור ל-40 דקות ומשגיחים (הריח כמובן יטריף אתכם…) העוגה מוכנה כאשר היא שחומה והקיסם שננעץ במרכזה יוצא רטוב.

הערות

  • ניתן להכין ללא מיקסר, פשוט לערבב את החומרים היטב.
  • ניתן להוסיף שוקולד מריר קצוץ במקום הפקאנים או בנוסף.
  • ניתן להחליף את הרוויון ביוגורט.
  • לא חייבים לתבל בקינמון, אפשר לוותר או להוסיף עוד חצי כפית בשביל ניחוח קינמוני מודגש יותר. מה שבא לכם!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת בננות שכל המשפחה תאהב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות