מלכת השבת – עוגת גבינה אפויה קלאסית

יהודית מורחיים מכינה את העוגה שכולם אוהבים: עוגת גבינה אפויה קלאסית, עם מרקם עדין וקליל, גבוהה, יפה ומרשימה. העוגה המושלמת לסוף השבוע
יהודית מורחיים מכינה את העוגה שכולם אוהבים: עוגת גבינה אפויה קלאסית, עם מרקם עדין וקליל, גבוהה, יפה ומרשימה. העוגה המושלמת לסוף השבוע
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3375
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3375.0 קק״ל 3375.0 קק״ל
    פחמימות 379.2 גרם 379.2 גרם
    שומן 145.7 גרם 145.7 גרם
    נתרן 3471.4 מ״ג 3471.4 מ״ג
    חלבון 138.4 גרם 138.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 72.2 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 2202.8 מ״ג 2202.8 מ״ג
    סידן 986.9 מ״ג 986.9 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 1617.1 מ״ג 1617.1 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3375
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3375.0 קק״ל 3375.0 קק״ל
    פחמימות 379.2 גרם 379.2 גרם
    שומן 145.7 גרם 145.7 גרם
    נתרן 3471.4 מ״ג 3471.4 מ״ג
    חלבון 138.4 גרם 138.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 72.2 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 2202.8 מ״ג 2202.8 מ״ג
    סידן 986.9 מ״ג 986.9 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 1617.1 מ״ג 1617.1 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור

עוגת גבינה קלאסית! גבוהה רכה ומעודנת, האורחים יברכו אתכם ויבקשו את המתכון. בלעדיות המתכון לאחותי רחל האלופה.

מה אתם אומרים על עוגת הגבינה הקלאסית ? נכון שבא לכם לטעום ממנה כבר עכשיו?
חברים יקרים! המתכון המעלף הזה נלקח מאחותי רחל האלופה – כבר סיפרתי לכם על אחיותיי האופות והבשלניות,זה אצלנו תורשתי במשפחה.
משתפת אתכם במתכון אליפות לעוגת גבינה מושלמת, עם מרקם מעודן וקליל, גבוהה, מרשימה ויפייפיה.
להבא כאשר אתם מתכוונים להכין עוגה לשבת תחשבו על העוגת גבינה הקלאסית של אחותי רחל.

לעוד מתכונים מעולים של יהודית

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
17 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. שמים בקערה גבינות ושמנת חמוצה. מוסיפים חצי כוס סוכר ומערבבים היטב.
  2. מפרידים את הביצים,אפשר להשתמש במפריד ביצים כזה, מוסיפים את החלמונים לתערובת הגבינה ומערבבים.
  3. מנפים מעל את הקמח התופח ואת הקורנפלור. טורפים היטב עם מטרפה ידנית.
  4. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים. מוסיפים כוס סוכר, בכל פעם שליש, עד אשר נוצר קצף גמיש ויציב.
  5. מקפלים בעדינות את הקצף לתערובת הגבינה, בכל פעם מחצית.
  6. מרפדים תבנית עגולה מספר 26 בנייר כסף כולל הדפנות.
  7. משמנים את נייר הכסף בתחתית ובדפנות.
  8. מעבירים את תערובת הגבינה בעדינות לתבנית המרופדת.
  9. מניחים תבנית קטנה עם מים חמים בתחתית התנור.
  10. מעבירים את התבנית עם תערובת הגבינה לחלק התחתון של התנור.
  11. מדליקים את התנור ל-170 מעלות חום עליון ותחתון.
  12. אופים כ-55-60 דקות. לאחר האפייה לא מוציאים את העוגה מהתנור.
  13. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עם דלת סגורה.
  14. משאירים את העוגה כמה שעות בתנור (או לילה שלם בחורף).
  15. מחלצים את העוגה מהתבנית ומסירים את נייר הכסף.
  16. הופכים את העוגה על צלחת גדולה, ולאחר מכן הופכים שוב לצלחת הגשה כשהצד הזהוב מלמעלה.
  17. שומרים מכוסה בכלי אטום בקירור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלכת השבת – עוגת גבינה אפויה קלאסית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    Galit Duani

    היי, האם אפשר להפחית בכמות הסוכר ובאחוזי השמנת החמוצה? נגיד, 9%?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גלית,
      חבל, זה ישנה את המרקם ואת הטעם.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות