עוגת גבינה אישית אפויה

עוגת גבינה אישית אפויה ב-10 דקות של הכנה, כמה כיף שיש לכל אחד את עוגת הגבינה שלו ולא צריך לחלוק. מתכון קליל וטעים. המלצה שלנו- תכפילו כמויות כי הן הולכות להיזלל
עוגת גבינה אישית אפויה ב-10 דקות של הכנה, כמה כיף שיש לכל אחד את עוגת הגבינה שלו ולא צריך לחלוק. מתכון קליל וטעים. המלצה שלנו- תכפילו כמויות כי הן הולכות להיזלל
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.7 קק״ל 3164.5 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 255.7 גרם
    שומן 18.4 גרם 221.1 גרם
    נתרן 120.3 מ״ג 1443.9 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 138.2 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 444.2 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 80.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 20.8 מ״ג 249.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.7 קק״ל 3164.5 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 255.7 גרם
    שומן 18.4 גרם 221.1 גרם
    נתרן 120.3 מ״ג 1443.9 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 138.2 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 444.2 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 80.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 20.8 מ״ג 249.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר לאפייה.
  3. במעבד מזון שמים את העוגיות, החמאה המומסת והמלח וטוחנים עד לקבלת פירורים דקים.
  4. מחלקים את הבצק באופן שווה בין 12 השקעים ומהדקים בעזרת גב הכף.
  5. באמצעות מיקסר ידני חשמלי מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, הביצה ותמצית הווניל עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
  6. ממלאים את המאפינס באופן שווה, לוחצים מעט ריבה מכל טעם ובעזרת קיסם עושים ספירלות.
  7. אופים במשך 35 דקות עד שהחלק העליון מוזהב.
  8. מוציאים מהתנור ונותנים למאפינס להתקרר לטמפרטורת החדר למשך כ-30 דקות, ולאחר מכן מצננים במקרר לפחות 30 דקות נוספות לפני ההגשה.
עוגת גבינה אישית אפויה1
עוגת גבינה אישית אפויה. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות