< רקע נינג'ה

עוגת גבינה אפויה

מי שמכין עוגות גבינה יודע כמה זמן אפייה העוגה הזו דורשת. אנחנו מודים שלפני שניסינו את העוגה הזו היינו סקפטיים אבל אחרי שתטעמו אותה אתם תבינו למה היא כל כך מוצלחת. תהנו!
מי שמכין עוגות גבינה יודע כמה זמן אפייה העוגה הזו דורשת. אנחנו מודים שלפני שניסינו את העוגה הזו היינו סקפטיים אבל אחרי שתטעמו אותה אתם תבינו למה היא כל כך מוצלחת. תהנו!
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    6259
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6259.0 קק״ל 6259.0 קק״ל
    פחמימות 642.5 גרם 642.5 גרם
    שומן 370.5 גרם 370.5 גרם
    נתרן 1491.0 מ״ג 1491.0 מ״ג
    חלבון 92.5 גרם 92.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרם
    כולסטרול 942.4 מ״ג 942.4 מ״ג
    סידן 1265.4 מ״ג 1265.4 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 1862.5 מ״ג 1862.5 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    6259
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6259.0 קק״ל 6259.0 קק״ל
    פחמימות 642.5 גרם 642.5 גרם
    שומן 370.5 גרם 370.5 גרם
    נתרן 1491.0 מ״ג 1491.0 מ״ג
    חלבון 92.5 גרם 92.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרם
    כולסטרול 942.4 מ״ג 942.4 מ״ג
    סידן 1265.4 מ״ג 1265.4 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 1862.5 מ״ג 1862.5 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגת גבינה אפויה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מצפים תחתית של תבנית קפיצית קוטר 20 ס”מ בנייר אפייה ומורחים אותה היטב בחמאה מומסת.
  2. בקערה מערבבים את פירורי העוגיות יחד עם החמאה המומסת ודוחסים את התערבות בשכבה אחידה לתחתית התבנית.
  3. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את גבינת השמנת למשך 2 דקות. מוסיפים את החלב המרוכז, הביצים והווניל ומקצפים לעוד כ-2 דקות.
  4. מוזגים את התערובת בזהירות על תחתית העוגיות ומשטחים יפה.
  5. פותחים את המכשיר ומכניסים את צלחת הטיגון עם הרגליים מקופלות פנימה לתחתית הסיר.
  6. מעבירים את המתג החכם למצב טיגון באוויר/בישול; בוחרים את תוכנית אפייה/צלייה - מכוונים ל-150 מעלות צלסיוס ומכוונים את הטיימר ל-35-40 דקות.
  7. מניחים את תבנית העוגה על גבי צלחת הטיגון, סוגרים ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
  8. לאחר כ-35 דקות, פותחים את המכסה. שימו לב שהעוגה צריכה להיות מעט שחומה בשוליים ורוטטת במרכז; אם צריך, הוסיפו עוד כ-5-7 דקות אפייה.
  9. מוציאים את התבנית ומצננים כשעה על רשת צינון. מעבירים למקרר או למקפיא למשך 6-8 שעות.
  10. לאחר קירור מלא, מעבירים סכין חמה סביב העוגה ומוציאים אותה מהתבנית.
  11. מגישים עם ריבת דובדבנים או כל ריבה אחרת שאוהבים.
עוגת גבינה אפויה2
עוגת גבינה אפויה. צילום: נמרוד גנישר

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות