עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה זו עוגת גבינה אפויה גבוהה, מרשימה וטעימה מאוד, משודרגת בציפוי יפהפה על בסיס פסיפלורה אקזוטית
עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה זו עוגת גבינה אפויה גבוהה, מרשימה וטעימה מאוד, משודרגת בציפוי יפהפה על בסיס פסיפלורה אקזוטית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    5987
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5986.8 קק״ל 5986.8 קק״ל
    פחמימות 534.6 גרם 534.6 גרם
    שומן 387.0 גרם 387.0 גרם
    נתרן 1187.9 מ״ג 1187.9 מ״ג
    חלבון 105.4 גרם 105.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 225.2 גרם 225.2 גרם
    כולסטרול 1988.1 מ״ג 1988.1 מ״ג
    סידן 244.1 מ״ג 244.1 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 599.6 מ״ג 599.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    5987
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5986.8 קק״ל 5986.8 קק״ל
    פחמימות 534.6 גרם 534.6 גרם
    שומן 387.0 גרם 387.0 גרם
    נתרן 1187.9 מ״ג 1187.9 מ״ג
    חלבון 105.4 גרם 105.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 225.2 גרם 225.2 גרם
    כולסטרול 1988.1 מ״ג 1988.1 מ״ג
    סידן 244.1 מ״ג 244.1 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 599.6 מ״ג 599.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  3. מכינים את מלית הגבינה, מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  4. בקערה טורפים (בעדינות, לא מקציפים!) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים ביצים, קליפת תפוז ונקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה.
  5. מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה.
  6. מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן. אופים כשעה וחצי.
  7. מצננים ומצפים: מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג’לטין על המים וממתינים חצי דקה. מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח). מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב, ויוצקים על העוגה.
  8. מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אור

    בשלב מס’ 6, הכוונה ששמים על התבנית עם התחתית שהכנו? או בתבנית אחרת?

      Avatar
      מערכת Foody

      הכוונה היא למזוג את המלית בתבנית עם התחתית שהכנו.

    Avatar
    אור

    מה הכוונה מיץ מנגו? כמה כוסות? וכשרשום פסיפלורה, הכוונה מחית? 1 כוס מחית?

      Avatar
      מערכת Foody

      לגבי המנגו בציפוי, אין מנגו בציפוי, זו היתה טעות במתכון והסרנו אותו. לגבי הפסיפלורה אפשר מחית אבל עדיף תוכן של פרי טרי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות