עוגת גבינה יפנית: כמו לאכול ענן

תהיתם אי פעם איך ההרגשה לאכול ענן? זו ההזדמנות שלכם: עוגת גבינה יפנית אוורירית וקלילה, המתאימה לאירוח או כפינוק לעצמכם. תתכוננו לקצור מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של של 150 מעלות.
  2. מרפדים תבנית עגולה אטומה לנוזלים בנייר אפייה.
  3. ממיסים חמאה בסיר קטן ומוסיפים חלב, שמנת חמוצה וגבינת שמנת. בוחשים עד לקבלת בלילה אחידה. מסירים מאש ומוסיפים תמצית וניל וגרדת לימון.
  4. מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים לקבלת בלילה אחידה.
  5. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.
  6. מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים עם בלילת הגבינות המצוננת (ודאו שהבלילה אכן קרה כדי שהחלמונים לא יתבשלו).
  7. מקפלים פנימה את קצף החלבונים בעדינות עד להטמעה מלאה ויוצקים את התערובת לתבנית האפייה. מיישרים את פני התערובת בכף או במרית.
  8. מניחים על רשת התנור החם תבנית גדולה ולתוכה מכניסים את תבנית העוגה. ממלאים את התבנית הגדולה במים רותחים עד לחצי גובה תבנית העוגה (מומלץ לעשות זאת כאשר התבניות מונחות על רשת התנור ולא לשנע את התבניות מלאות המים ממקום למקום).
  9. אופים במשך 50 דקות ולאחר מכן מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור הסגור ל-20 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר.
עוגת-גבינה-יפנית
עוגת גבינה יפנית - כמו לאכול ענן
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2933.9 קק״ל 2933.9 קק״ל
פחמימות 227.5 גרם 227.5 גרם
שומן 195.2 גרם 195.2 גרם
נתרן 1283.8 מ״ג 1283.8 מ״ג
חלבון 73.6 גרם 73.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרם
שומן רווי 109.2 גרם 109.2 גרם
כולסטרול 1771.4 מ״ג 1771.4 מ״ג
סידן 517.8 מ״ג 517.8 מ״ג
ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 5182.1 מ״ג 5182.1 מ״ג
אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (18)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      אוי…. מה התפקשש? אולי נוכל לעזור?

      Avatar
      הדר הדיה

      איך משחררים אותה מהנייר אפייה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אחרי שהעוגה מתקררת ומתייצבת אפשר למשוך בזהירות את נייר האפייה. בהצלחה!

    Avatar
    עדי כהן רומנו

    שלום, שתי שאלות: 1. תכנית התנור היא על אפייה מלמעלה ומלטה ללא טורבו? 2. התבנית בה צריך למלא מים יכולה להיות תבנית חד פעמית (בתבנית התנור, לא ניתן למלא חצי מגובה התבנית העגולה)?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, את העוגה לא אופים בתוכנית טורבו אלא על חום עליון ותחתון. וכן, אפשר למלא תבנית חד פעמית במים ולהניח בה את תבנית העוגה. בהצלחה רבה (:

    Avatar
    נועה גנות

    מכינה עוד כמה ימים העדכן איך יצא. אני חושבת שיצא פצצה וגם התמונה נראת ואוווו

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף! בהצלחה!

      Avatar
      Sara S. Savery Lavozkin

      מה גודל התבנית ?

      Avatar
      Foody Foody

      תבנית קוטר 26 ס”מ.

הצג עוד