עוגת גבינה יפנית: כמו לאכול ענן

תהיתם אי פעם איך ההרגשה לאכול ענן? זו ההזדמנות שלכם: עוגת גבינה יפנית אוורירית וקלילה, המתאימה לאירוח או כפינוק לעצמכם. תתכוננו לקצור מחמאות
תהיתם אי פעם איך ההרגשה לאכול ענן? זו ההזדמנות שלכם: עוגת גבינה יפנית אוורירית וקלילה, המתאימה לאירוח או כפינוק לעצמכם. תתכוננו לקצור מחמאות
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3233
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3233.0 קק״ל 3233.0 קק״ל
    פחמימות 284.3 גרם 284.3 גרם
    שומן 191.1 גרם 191.1 גרם
    נתרן 1434.3 מ״ג 1434.3 מ״ג
    חלבון 99.2 גרם 99.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 102.7 גרם 102.7 גרם
    כולסטרול 2149.5 מ״ג 2149.5 מ״ג
    סידן 461.4 מ״ג 461.4 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1008.1 מ״ג 1008.1 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3233
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3233.0 קק״ל 3233.0 קק״ל
    פחמימות 284.3 גרם 284.3 גרם
    שומן 191.1 גרם 191.1 גרם
    נתרן 1434.3 מ״ג 1434.3 מ״ג
    חלבון 99.2 גרם 99.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 102.7 גרם 102.7 גרם
    כולסטרול 2149.5 מ״ג 2149.5 מ״ג
    סידן 461.4 מ״ג 461.4 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1008.1 מ״ג 1008.1 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של של 150 מעלות.
  2. מרפדים תבנית עגולה אטומה לנוזלים בנייר אפייה.
  3. ממיסים חמאה בסיר קטן ומוסיפים חלב, שמנת חמוצה וגבינת שמנת. בוחשים עד לקבלת בלילה אחידה. מסירים מאש ומוסיפים תמצית וניל וגרדת לימון.
  4. מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים לקבלת בלילה אחידה.
  5. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.
  6. מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים עם בלילת הגבינות המצוננת (ודאו שהבלילה אכן קרה כדי שהחלמונים לא יתבשלו).
  7. מקפלים פנימה את קצף החלבונים בעדינות עד להטמעה מלאה ויוצקים את התערובת לתבנית האפייה. מיישרים את פני התערובת בכף או במרית.
  8. מניחים על רשת התנור החם תבנית גדולה ולתוכה מכניסים את תבנית העוגה. ממלאים את התבנית הגדולה במים רותחים עד לחצי גובה תבנית העוגה (מומלץ לעשות זאת כאשר התבניות מונחות על רשת התנור ולא לשנע את התבניות מלאות המים ממקום למקום).
  9. אופים בתנור בחום של 120 מעלות במשך 20 דקות, ואז מעלים לחום של 150 מעלות וממשיכים לאפות במשך 15 דקות נוספות.
  10. פותחים את דלת התנור ל-10 שניות להורדת הטמפרטורה וממשיכים לאפות בחום של 100 מעלות במשך כ-40 דקות נוספות.
  11. כשהעוגה מוכנה, מכבים את התנור ומשאירים אותה בפנים עוד כ-15-20 דקות.
עוגת-גבינה-יפנית
עוגת גבינה יפנית - כמו לאכול ענן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה יפנית: כמו לאכול ענן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    חן

    האם אפשר להשתמש בגינת שמנת 5% שומן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

    Avatar
    עדי אדרי

    אפשר לשים תבנית מים מתחת לרשת, במקום את כל העוגה בתבנית מים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות