עוגת גבינה לוטוס ללא אפייה
לשלב לוטוס עם עוגת גבינה זה הדבר הכי טוב שתעשו! השילוב של המתיקות עם העדינות והחמיצות העדינה של הגבינה יוצרת ביס מושלם ויפה. תהנו!
לשלב לוטוס עם עוגת גבינה זה הדבר הכי טוב שתעשו! השילוב של המתיקות עם העדינות והחמיצות העדינה של הגבינה יוצרת ביס מושלם ויפה. תהנו!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5192.5 קק״ל 5192.5 קק״לפחמימות 278.2 גרם 278.2 גרםשומן 359.3 גרם 359.3 גרםנתרן 872.9 מ״ג 872.9 מ״גחלבון 45.1 גרם 45.1 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרםשומן רווי 193.1 גרם 193.1 גרםכולסטרול 523.2 מ״ג 523.2 מ״גסידן 217.5 מ״ג 217.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 389.2 מ״ג 389.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות5193
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5192.5 קק״ל 5192.5 קק״לפחמימות 278.2 גרם 278.2 גרםשומן 359.3 גרם 359.3 גרםנתרן 872.9 מ״ג 872.9 מ״גחלבון 45.1 גרם 45.1 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרםשומן רווי 193.1 גרם 193.1 גרםכולסטרול 523.2 מ״ג 523.2 מ״גסידן 217.5 מ״ג 217.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 389.2 מ״ג 389.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 5193 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
2 1/2 כוסות עוגיות לוטוס
-
100 גרם חמאהמומסת
מילוי עוגת גבינה
-
2 כוסות גבינת שמנת
-
9 כפות אבקת סוכר
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
270 מ"ל שמנת מתוקה 38%
הגשה
-
100 גרם תותיםחתוכים
-
50 גרם עוגיות לוטוסמפוררות
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: במעבד מזון שמים את עוגיות הלוטוס ומערבלים עד שהן מתפרקות לפירורים דקים.
- מעבירים את הפירורים לקערה ויוצקים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים היטב ומשטחים בתבנית.
- מעבירים את התבנית למקפיא למשך 10 דקות להתייצבות.
- מכינים את מילוי עוגת הגבינה: בקערת מיקסר עם וו בלון להקצפה שמים גבינת שמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים את הקרם בתבנית מעל העוגיות ומכניסים למקרר להתייצבות למינימום 4 שעות או ללילה.
- מגישים עם תותים ופירורי עוגיות מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: במעבד מזון שמים את עוגיות הלוטוס ומערבלים עד שהן מתפרקות לפירורים דקים.
- מעבירים את הפירורים לקערה ויוצקים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים היטב ומשטחים בתבנית.
- מעבירים את התבנית למקפיא למשך 10 דקות להתייצבות.
- מכינים את מילוי עוגת הגבינה: בקערת מיקסר עם וו בלון להקצפה שמים גבינת שמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים את הקרם בתבנית מעל העוגיות ומכניסים למקרר להתייצבות למינימום 4 שעות או ללילה.
- מגישים עם תותים ופירורי עוגיות מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כמה זה 2 כוסות גבינה בגרמים
400 גרם