עוגת גבינה עם אוכמניות של קרין גורן

עוגות גבינה אישיות עם אוכמניות, עשירות ומרשימות שמכינים בספיד! עם שני קיצורי דרך של עוגיית אוראו בתחתית וציפוי מלית אוכמניות מוכנה מעל
עוגות גבינה אישיות עם אוכמניות, עשירות ומרשימות שמכינים בספיד! עם שני קיצורי דרך של עוגיית אוראו בתחתית וציפוי מלית אוכמניות מוכנה מעל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    2892
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2891.8 קק״ל 23134.4 קק״ל
    פחמימות 2514.2 גרם 20113.4 גרם
    שומן 2484.3 גרם 19874.4 גרם
    נתרן 2475.8 מ״ג 19806.4 מ״ג
    חלבון 2462.0 גרם 19695.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2460.6 גרם 19684.4 גרם
    שומן רווי 2474.9 גרם 19799.4 גרם
    כולסטרול 2531.8 מ״ג 20254.4 מ״ג
    סידן 2501.4 מ״ג 20011.4 מ״ג
    ברזל 2460.6 מ״ג 19684.6 מ״ג
    אשלגן 2508.6 מ״ג 20068.4 מ״ג
    אבץ 2460.7 מ״ג 19685.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    2892
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2891.8 קק״ל 23134.4 קק״ל
    פחמימות 2514.2 גרם 20113.4 גרם
    שומן 2484.3 גרם 19874.4 גרם
    נתרן 2475.8 מ״ג 19806.4 מ״ג
    חלבון 2462.0 גרם 19695.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2460.6 גרם 19684.4 גרם
    שומן רווי 2474.9 גרם 19799.4 גרם
    כולסטרול 2531.8 מ״ג 20254.4 מ״ג
    סידן 2501.4 מ״ג 20011.4 מ״ג
    ברזל 2460.6 מ״ג 19684.6 מ״ג
    אשלגן 2508.6 מ״ג 20068.4 מ״ג
    אבץ 2460.7 מ״ג 19685.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

1. עוטפים כל רינג בניילון נצמד ליצירת תחתית (כמודגם בסרטון). מניחים על גבי מגש או תבנית תנור (לניוד קל בהמשך).

2. משמנים כל רינג בתרסיס שמן ושמים בתחתית עוגיית אוראו מצופה שוקולד לבן (שלמה) ועוד 2 חצאי עוגייה.

3. מקציפים במיקסר את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קרם יציב. ממלאים כל אחד מהרינגים בקרם כמעט עד הסוף.

4. מכסים את הקרם בכל רינג במלית האוכמניות. מעבירים למקרר למשך 4 שעות (אפשר עד לילה) להתייצבות.

5. לחילוץ הרינג לפני ההגשה- מסירים את הניילון ומניחים את הרינג על צלחת הגשה. מחממים את דפנות הרינג (עם מגבת טבולה במים רותחים או בעזרת מבער) ומסירים בזהירות את הרינג.

מחפשים עוד מתכונים של עוגות גבינה מושלמות? מצאתם!
עוגת גבינה עם אוכמניות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות