רקע סימנס

עוגת פרג בציפוי שוקולד אספרסו: פינוק מתוק מושלם

עוגת פרג בחושה בציפוי שמשלב קפה ושוקולד - פשוט שידוך משמיים. היא רכה, נימוחה ומושלמת לאירוח, העוגה הזו היא עוגה מנצחת!
עוגת פרג בחושה בציפוי שמשלב קפה ושוקולד - פשוט שידוך משמיים. היא רכה, נימוחה ומושלמת לאירוח, העוגה הזו היא עוגה מנצחת!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3793
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3792.9 קק״ל 3792.9 קק״ל
    פחמימות 466.6 גרם 466.6 גרם
    שומן 178.3 גרם 178.3 גרם
    נתרן 925.6 מ״ג 925.6 מ״ג
    חלבון 71.1 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 57.9 גרם 57.9 גרם
    שומן רווי 64.0 גרם 64.0 גרם
    כולסטרול 1088.5 מ״ג 1088.5 מ״ג
    סידן 3162.7 מ״ג 3162.7 מ״ג
    ברזל 37.3 מ״ג 37.3 מ״ג
    אשלגן 3058.8 מ״ג 3058.8 מ״ג
    אבץ 24.4 מ״ג 24.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3793
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3792.9 קק״ל 3792.9 קק״ל
    פחמימות 466.6 גרם 466.6 גרם
    שומן 178.3 גרם 178.3 גרם
    נתרן 925.6 מ״ג 925.6 מ״ג
    חלבון 71.1 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 57.9 גרם 57.9 גרם
    שומן רווי 64.0 גרם 64.0 גרם
    כולסטרול 1088.5 מ״ג 1088.5 מ״ג
    סידן 3162.7 מ״ג 3162.7 מ״ג
    ברזל 37.3 מ״ג 37.3 מ״ג
    אשלגן 3058.8 מ״ג 3058.8 מ״ג
    אבץ 24.4 מ״ג 24.4 מ״ג
    סגור

כל מה שצריך בשביל עוגת הפרג המושלמת הזו, זה כמה מצרכים פשוטים שכמעט תמיד יש בבית ומלקטים מהמזווה והמקרר ויש לכם פינוק מתוק לצד הקפה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך עדיין רך.
  3. טורפים בקערה את מחצית כוס הסוכר שנותרה, רסק תפוחים, שמן, וניל, קוניאק וחלמונים לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים פרג וקמח ומערבבים.
  5. מקפלים חלבונים לתערובת הפרג בעזרת לקקן.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
  7. עם סכין לא חדה מפרידים את העוגה משולי התבנית, מוציאים ומצננים.
  8. מכינים ציפוי: מוציאים ממכונת הקפה מנת אספרסו ומוסיפים לקערה שמתאימה לחימום במיקרו.
  9. שמים את כל שאר החומרים בקערה.
  10. מפעילים בפולסים תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  11. יוצקים על העוגה ומחכים שהציפוי יתגבש מעט לפני ההגשה.

    עוגת פרג
    עוגת פרג. צילום: שי נייבורג. סטיילינג: נעמה רן.

הערות

  • אפשר לקשט מעל הציפוי בפיסטוקים קצוצים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת פרג בציפוי שוקולד אספרסו: פינוק מתוק מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות