עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן

מחפשים עוגה טעימה, רכה ואוורירית שלא תוכלו להפסיק ליישר? נטלי לוין מכינה עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן. עוגה קלה להכנה ומושלמת ליד הקפה
מחפשים עוגה טעימה, רכה ואוורירית שלא תוכלו להפסיק ליישר? נטלי לוין מכינה עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן. עוגה קלה להכנה ומושלמת ליד הקפה
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4805
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4804.6 קק״ל 4804.6 קק״ל
    פחמימות 558.7 גרם 558.7 גרם
    שומן 245.0 גרם 245.0 גרם
    נתרן 2009.7 מ״ג 2009.7 מ״ג
    חלבון 107.7 גרם 107.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 61.5 גרם 61.5 גרם
    כולסטרול 1245.2 מ״ג 1245.2 מ״ג
    סידן 1190.5 מ״ג 1190.5 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 2096.4 מ״ג 2096.4 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4805
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4804.6 קק״ל 4804.6 קק״ל
    פחמימות 558.7 גרם 558.7 גרם
    שומן 245.0 גרם 245.0 גרם
    נתרן 2009.7 מ״ג 2009.7 מ״ג
    חלבון 107.7 גרם 107.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 61.5 גרם 61.5 גרם
    כולסטרול 1245.2 מ״ג 1245.2 מ״ג
    סידן 1190.5 מ״ג 1190.5 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 2096.4 מ״ג 2096.4 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
נטלי לוין
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

זיגוג

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית בחמאה רכה.
  2. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים, הסוכר, הקפה, המלח והוניל במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אוורירית מאוד.
  3. מוסיפים את השמן והחלב ומערבלים באיטיות עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והשקדים הטחונים ומקפלים בעדינות את התערובת בעזרת מרית עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  5. יוצקים את העיסה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  6. אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה זהובה ויציבה למגע. מצננים לחלוטין והופכים על צלחת הגשה.
  7. מצפים את העוגה: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את השמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבל גנאש אחיד.
  8. יוצקים את הגנאש על גבי העוגה ומקשטים באגוזים. 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת קפה בזיגוג שוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    מרים

    היי, אפשר להחליף את החלב במיץ תפוזים? למתכון פרווה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות