עוגת קרואסונים מלוחים עם גבינת זיתים

עוגת קרואסונים מלוחים במילוי גבינת זיתים קרמית פשוט וואו! נשאר רק לחתוך קצת ירקות בצד, ויש לכם ארוחה נהדרת
עוגת קרואסונים מלוחים במילוי גבינת זיתים קרמית פשוט וואו! נשאר רק לחתוך קצת ירקות בצד, ויש לכם ארוחה נהדרת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    2594
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2593.7 קק״ל 2593.7 קק״ל
    פחמימות 380.5 גרם 380.5 גרם
    שומן 87.2 גרם 87.2 גרם
    נתרן 4107.9 מ״ג 4107.9 מ״ג
    חלבון 63.2 גרם 63.2 גרם
    סיבים תזונתיים 16.5 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 112.9 מ״ג 112.9 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 613.4 מ״ג 613.4 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    2594
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2593.7 קק״ל 2593.7 קק״ל
    פחמימות 380.5 גרם 380.5 גרם
    שומן 87.2 גרם 87.2 גרם
    נתרן 4107.9 מ״ג 4107.9 מ״ג
    חלבון 63.2 גרם 63.2 גרם
    סיבים תזונתיים 16.5 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 112.9 מ״ג 112.9 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 613.4 מ״ג 613.4 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

קבלו עוגת קרואסונים מפתיעה, והפעם בגרסה המלוחה. מאפה שמרים ריחני ומעולה, בזכות גבינת סימפוניה זיתים שמסתתרת גם בבצק. מאפה קלאסי לארוחת בוקר מאוחרת. נשאר רק לחתוך קצת ירקות בצד ויש לכם ארוחה מלאה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

הברשה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר ומערבבים קלות.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים. לשים במשך 5 דקות. עוטפים את קערת הבצק בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  3. מכינים את המאפה: מקמחים מעט משטח עבודה ומניחים עליו את הבצק.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, מרדדים את מחצית כמות הבצק לעיגול, מורחים מחצית מהגבינה ומפזרים מעט עלי טימין.
  5. חוזרים על הפעולה עם הבצק השני.
  6. חותכים כל עיגול ל-12 משולשים ומגלגלים כל משולש בצק לקרואסון, מבחוץ כלפי פנים.
  7. מסדרים את הקרואסונים בתבנית אחד על השני בצורה חופשית. חוזרים על הפעולה עם הבצק השני.
  8. מתפיחים כשעה בתוך תנור כבוי.
  9. מוציאים מהתנור ומברישים בביצה. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  10. לאחר שהתנור חם, אופים את המאפה במשך 30 דקות.
  11. מוציאים מהתנור ומברישים בשמן זית.

    עוגת קרואסונים 2
    עוגת קרואסונים. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

הערות

  • אפשר לוותר על הכנת הבצק, ולהשתמש בבצק שמרים מוכן ומצונן במשקל 1 ק"ג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת קרואסונים 3

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עינת זונשיין

    גביע גבינה אחד לבצק ועוד אחד למילוי?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עינת, כן, זו לא טעות 🙂

    Avatar
    רונה ש.

    האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא ?

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ להחליף רק עד חצי מכמות הקמח שבמתכון לקמח אחר, כדי שהבצק לא יצא דחוס.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות