בלאגן מאורגן – עוגת רוגעלך מבולגנת של קרן אגם

אתם מכירים מישהו שלא אוהב רוגעלך חמים ונימוחים? אנחנו ממש מקווים שלא כי זה מתכון מנצח! עוגת רוגעלך ששווה את הזמן והעבודה ומתאימה לכל אירוע או כפינוק עם הקפה
אתם מכירים מישהו שלא אוהב רוגעלך חמים ונימוחים? אנחנו ממש מקווים שלא כי זה מתכון מנצח! עוגת רוגעלך ששווה את הזמן והעבודה ומתאימה לכל אירוע או כפינוק עם הקפה
  • קרן אגם
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה ו-15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    536
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 536.4 קק״ל 5364.4 קק״ל
    פחמימות 77.6 גרם 775.8 גרם
    שומן 25.7 גרם 256.9 גרם
    נתרן 228.8 מ״ג 2288.3 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 89.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 144.7 גרם
    כולסטרול 143.8 מ״ג 1437.5 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 497.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 130.6 מ״ג 1305.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה ו-15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    536
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 536.4 קק״ל 5364.4 קק״ל
    פחמימות 77.6 גרם 775.8 גרם
    שומן 25.7 גרם 256.9 גרם
    נתרן 228.8 מ״ג 2288.3 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 89.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 144.7 גרם
    כולסטרול 143.8 מ״ג 1437.5 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 497.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 130.6 מ״ג 1305.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
21 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית קינמון

להברשה לפני אפייה

זיגוג


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים את הקמח והשמרים לקערת המיקסר עם וו לישה ומערבבים מעט.
  2. מוסיפים את הסוכר, החמאה, הביצים, החלב והמלח ולשים כ-5 דקות עד שנוצר בצק אחיד ומעט רטוב.
  3. משמנים מעט קערה ומעבירים את הבצק לקערה המשומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי.
  4. מכינים את מלית הקינמון: מערבבים היטב בקערה את הקינמון, הסוכר והחמאה. מכניסים למקרר.
  5. מכינים את הזיגוג: מחממים בסיר קטן את הסוכר והמים עד לרתיחה עדינה ומבשלים כחמש דקות. מסירים מהאש.
  6. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן (לא חייב להיות מדויק) בעובי של ב2 מ”מ. מורחים בעזרת מרית את שכבת המילוי על הבצק ומקפלים את הבצק בחצי לאורכו.
  7. מרדדים בזהירות את הבצק המקופל ומדקקים אותו עד שהופך כמעט לשקוף.
  8. בעזרת גלגלת לחיתוך פיצה, חותכים את הבצק לאורכו באמצע (כך שנוצרות שתי רצועות בצק ארוכות).
  9. כל רצועה חותכים למשולשים (בעזרת הגלגלת) כשהבסיס באורך של כ-4-5 ס”מ.
  10. מגלגלים כל משולש לרוגעלך (מושכים מעט מהבסיס ומגלגלים לכיוון הקודקוד).
  11. מניחים בתבנית משומנת את הרוגעלכים ללא סדר מסוים. פשוט אחד על יד השני.
  12. מתפיחים עוד כחצי שעה.
  13. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  14. להברשה: טורפים בקערה את הביצה והמים וצובעים את הרוגעלך שבתבנית.
  15. מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה (עד שמתקבל צבע זהוב כהה יפה).
  16. מוזגים את סירופ הסוכר על העוגה החמה. מחכים מעט שתצטנן (אם מצליחים להתאפק) ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלאגן מאורגן – עוגת רוגעלך מבולגנת של קרן אגם

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    בלגן טעים ביותרררר! עם מילוי שוקולד

    Avatar
    Iris Rudi

    עוגת רוגלך ?

    Avatar
    Elisheva Sadan

    מושלם!!

הצג עוד

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    איריס ש.

    לכמה חלקים מחלקים את הבצק?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי איריס, עובדים לפי ההוראות שבמתכון.

    Avatar
    תבנית

    הי, אפשר בבקשה קישור לתבנית האדומה עם הסגר הנשלף? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אין לנו 🙂

      Avatar
      תבנית אדומה

      ? אוקי.. איזשהוא פרט מזהה? חברה? איך זה נקרא? משהו?.. כאילו, זה הגיע אליכם מאיפשהוא.. לא?

      Avatar
      מערכת Foody

      התבנית היא מאוסף פרטי. מוזמן\מוזמנת לפנות לקרן אגם בנושא.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות