עוגת שוקולד ואבוקדו טבעונית ומפתיעה!

עוגת שוקולד טבעונית עם אבוקדו, בתוך העוגה וגם בציפוי. נשמע מוזר אמנם, אך הטעם המתקבל הוא עשיר ושוקולדי בטירוף, של עוגה אקסטרה עסיסית!
עוגת שוקולד טבעונית עם אבוקדו, בתוך העוגה וגם בציפוי. נשמע מוזר אמנם, אך הטעם המתקבל הוא עשיר ושוקולדי בטירוף, של עוגה אקסטרה עסיסית!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4605
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4604.9 קק״ל 4604.9 קק״ל
    פחמימות 954.4 גרם 954.4 גרם
    שומן 95.0 גרם 95.0 גרם
    נתרן 235.2 מ״ג 235.2 מ״ג
    חלבון 84.2 גרם 84.2 גרם
    סיבים תזונתיים 77.7 גרם 77.7 גרם
    שומן רווי 20.4 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 633.3 מ״ג 633.3 מ״ג
    ברזל 35.7 מ״ג 35.7 מ״ג
    אשלגן 3924.2 מ״ג 3924.2 מ״ג
    אבץ 25.1 מ״ג 25.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4605
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4604.9 קק״ל 4604.9 קק״ל
    פחמימות 954.4 גרם 954.4 גרם
    שומן 95.0 גרם 95.0 גרם
    נתרן 235.2 מ״ג 235.2 מ״ג
    חלבון 84.2 גרם 84.2 גרם
    סיבים תזונתיים 77.7 גרם 77.7 גרם
    שומן רווי 20.4 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 633.3 מ״ג 633.3 מ״ג
    ברזל 35.7 מ״ג 35.7 מ״ג
    אשלגן 3924.2 מ״ג 3924.2 מ״ג
    אבץ 25.1 מ״ג 25.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
מערכת Foody
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים קלות 2 תבניות אפייה עגולות בקוטר 20 ס”מ.
  3. מכינים את העוגה: מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, הקקאו, המלח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והסוכר ומערבלים במהירות נמוכה.
  4. מוסיפים את יתר המרכיבים ומעבדים תחילה במהירות נמוכה ולאחר מכן מהירות בינונית עד שמתקבלת בלילה אחידה בלי גושים.
  5. מחלקים את הבלילה שווה בשווה בין שתי התבניות ומיישרים.
  6. אופים בתנור במשך 35-40 דקות, או עד שהעוגות מתייצבות וקפיציות למגע. מצננים לגמרי בתוך התבניות ורק לאחר מכן מחלצים.
  7. מכינים את הציפוי: מכניסים את כל המרכיבים לקערת מעבד מזון או בלנדר וטוחנים לתערובת אחידה, חלקה וקרמית. חשוב שהאבוקדו יהיה בשל ורך.
  8. טועמים ובמידת הצורך מוסיפים עוד קצת מייפל למתיקות.
  9. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר.
  10. מרכיבים את העוגה: מניחים את שכבת העוגה התחתונה על צלחת הגשה ומורחים מעליה 1/3 מכמות הקרם.
  11. מניחים מעל את העוגה השנייה ומורחים מעליה 1/3 נוסף מכמות הקרם.
  12. משתמשים בשליש האחרון של הקרם למריחה על דפנות העוגה.
  13. מיישרים, מפזרים מעל העוגה פיסטוק קצוץ או כל קישוט אחר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד ואבוקדו טבעונית ומפתיעה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    סיגל חצב

    האם אפשרי להוסיף קמח כוסמין במקום הקמח הלבן ?

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ להחליף רק עד חצי מכמות הקמח שבמתכון לקמח כוסמין.

    Avatar
    מירה

    זה נראה כמו חלום! בטוח שטבעונית?!

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי, את מוזמנת לנסות ולספר לנו איך יצא 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות