עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך

רוצים לתת לאהובכם מתנה משגעת וייחודית? אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב אותך. גם עוגה טעימה וגם מתנה מקסימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

עוגה

ציפוי

קישוט

לרכישת התבנית

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות. 
  2. במיקסר יד מערבלים ביצים, שמן, סוכר, מלח, שמנת מתוקה, קקאו, קמח תופח ואבקת אפייה במשך דקה במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים קפה (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
  5. מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
  6. מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
  7. מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
מי אוהב אותך יותר ממני?
מי אוהב אותך יותר ממני?

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5596.5 קק״ל 5596.5 קק״ל
פחמימות 785.9 גרם 785.9 גרם
שומן 234.5 גרם 234.5 גרם
נתרן 6066.5 מ״ג 6066.5 מ״ג
חלבון 76.9 גרם 76.9 גרם
סיבים תזונתיים 21.7 גרם 21.7 גרם
שומן רווי 27.9 גרם 27.9 גרם
כולסטרול 1021.2 מ״ג 1021.2 מ״ג
סידן 431.0 מ״ג 431.0 מ״ג
ברזל 16.8 מ״ג 16.8 מ״ג
אשלגן 1876.1 מ״ג 1876.1 מ״ג
אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

    Avatar
    ימית דולברג

    האם ניתן להפחית את כמות הסוכר? והאם ניתן להמיר את השמנת בחלב? אם כן, כמה חלב?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody