עוגת שוקולית מהירה ומושלמת לכל חגיגה!

עוגת שוקולית נימוחה ורכה כמו חלום ילדות מתוק. כל כך קלה להכנה ומתאימה לכל אירוע, יום הולדת, חגיגה ומסיבה, אבל הכי כיף להכין אותה סתם בלי סיבה!
עוגת שוקולית נימוחה ורכה כמו חלום ילדות מתוק. כל כך קלה להכנה ומתאימה לכל אירוע, יום הולדת, חגיגה ומסיבה, אבל הכי כיף להכין אותה סתם בלי סיבה!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5786.6 קק״ל 5786.6 קק״ל
    פחמימות 414.5 גרם 414.5 גרם
    שומן 427.1 גרם 427.1 גרם
    נתרן 3167.9 מ״ג 3167.9 מ״ג
    חלבון 79.5 גרם 79.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 138.8 גרם 138.8 גרם
    כולסטרול 1939.0 מ״ג 1939.0 מ״ג
    סידן 727.7 מ״ג 727.7 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 1455.2 מ״ג 1455.2 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5786.6 קק״ל 5786.6 קק״ל
    פחמימות 414.5 גרם 414.5 גרם
    שומן 427.1 גרם 427.1 גרם
    נתרן 3167.9 מ״ג 3167.9 מ״ג
    חלבון 79.5 גרם 79.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 138.8 גרם 138.8 גרם
    כולסטרול 1939.0 מ״ג 1939.0 מ״ג
    סידן 727.7 מ״ג 727.7 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 1455.2 מ״ג 1455.2 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור

הגיעה השעה וגם אתם צריכים להכין לילד או לילדה עוגת יום הולדת לבית הספר או לגן? קודם כל מזל טוב! איזה כייף שהקטנטנים גדלו לכם בשנה. אז איזו עוגה תכינו? עוגת שוקולית מהירה שכל הילדים אוהבים. עם כל הכבוד לעוגות שוקולד מפונפנות עם מצרכים יקרים, עוגת שוקולית היא חביבת הקהל של עוגות יום ההולדת כי בסוף כולם טורפים אותה!

אז לפניכם מתכון של עוגת שוקולית מהירה עם מצרכים שיש לכולנו בבית. ואם תקשטו אותה בקרם שוקולד מעל היא בכלל תהיה בלתי נשכחת. אגב, לא חייבים לחכות ליום הולדת כדי להכין עוגת שוקולית. אפשר להכין אותה גם לשבת או לקפה של אחר הצהריים.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  2. בקערת המיקסר מערבבים את הביצים, השמן, הסוכר והשמנת המתוקה עד לקבלת עיסה חלקה.
  3. מוסיפים את הקמח, השוקולית והסודה לשתייה ומערבבים עד שהתערובת אחידה. לא לערבב יותר מדי גם אם יש קצת גושים.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות עד שהעוגה יציבה. כדי להיות בטוחים מחדירים קיסם לאמצע העוגה וכשהוא יוצא עם טיפה פירורים העוגה מוכנה.
  5. ממיסים את קוביות השוקולד על בן מארי.
  6. כאשר השוקולד נמס מערבבים לתוכו את השמנת המתוקה, עד שנוצר רוטב חלק ומבריק.
  7. מצפים את העוגה בשוקולד המומס.
  8. מחכים שהשוקולד יצטנן טיפה ומפזרים מעליו סוכריות.

הערות

  • רוצים להכין את העוגה בגירסת פרווה? החליפו את השמנת המתוקה בשמנת פרווה. יוצא נהדר!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולית מהירה ומושלמת לכל חגיגה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    חנה

    הכנתי פעמיים את העוגה מאוד קליל אבל כל נשרף החלק העליון (אולי בגלל השמנת בבלילה)

      Avatar
      Foody Foody

      אם הכנת את העוגה בדיוק לפי הוראות ההכנה, אין סיבה שהעוגה תישרף מלמעלה. שימי לב שהטמפרטורה נמוכה, אפשר אפילו לאפות בחום של 160 מעלות מצב אפייה, ולהניח את העוגה ברשת האמצעית של התנור.

    Avatar
    אתי

    אוהבת עוגת שוקולית זה בקבוע שלי לילדים

      Avatar
      עדנה שפירא

      אני חולת צליאק ואיני טוענת את מה שאני אופה למשפחה ,הכנתי פעם ראשונה והעוגה קצרה תשבוחות רבות,הנכדות נהנו במיוחד

      Avatar
      Foody Foody

      איזה יופי!! תודה ששיתפת אותנו 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות