< רקע נינג'ה

עוגת שיפון אוורירית וגבוהה

עוגת שיפון אוורירית וגבוהה, כזאת שמרגישה כמו ענן והיא נשמרת טרייה ועסיסית גם אחרי שלושה ימים. תהנו ממתכון קליל וטעים לצד הקפה והתה שלכם
עוגת שיפון אוורירית וגבוהה, כזאת שמרגישה כמו ענן והיא נשמרת טרייה ועסיסית גם אחרי שלושה ימים. תהנו ממתכון קליל וטעים לצד הקפה והתה שלכם
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    2280
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2279.8 קק״ל 2279.8 קק״ל
    פחמימות 257.9 גרם 257.9 גרם
    שומן 117.6 גרם 117.6 גרם
    נתרן 236.1 מ״ג 236.1 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 46.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 1247.7 מ״ג 1247.7 מ״ג
    סידן 432.6 מ״ג 432.6 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 515.4 מ״ג 515.4 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    2280
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2279.8 קק״ל 2279.8 קק״ל
    פחמימות 257.9 גרם 257.9 גרם
    שומן 117.6 גרם 117.6 גרם
    נתרן 236.1 מ״ג 236.1 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 46.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 1247.7 מ״ג 1247.7 מ״ג
    סידן 432.6 מ״ג 432.6 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 515.4 מ״ג 515.4 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 170 מעלות, לזמן של 35 דקות ולוחצים start\stop להתחלה של החימום מראש.
  2. מנפים בקערה את הקמח עם יחד עם 3 כפות הסוכר, ובעזרת מיקסר ידני מתחילים לערבל ולהכניס פנימה בהדרגתיות את החלמונים, השמן, תמצית הווניל ומערבלים עד שמתקבלת בלילה צמיגה.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים יחד עם שליש כוס הסוכר עד שמתקבל קצף יציב ומבריק.
  4. מקפלים את תערובת החלמונים יחד עם החלבונים בתנועות קיפול עדינות. עד שהתערובת חלקה.
  5. מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את התבנית וסוגרים את המכסה.
  7. לאחר שהעוגה מוכנה מצננים אותה בתוך התבנית במשך כחצי שעה בטמפרטורת החדר ולאחר מכן מעבירים סכין חדה מסביב לתבנית ומשחררים בעדינות את העוגה מהתבנית.
  8. לבסוף הופכים את העוגה על רשת צינון מלא. מגישים עם אבקת סוכר מעל ובתיאבון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שיפון אוורירית וגבוהה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    סיגלית

    אי אפשר לערבב בקיפול את הקצף של החלבונים עם היציקה שנוצרת מהקמח, הביצים והשמן, ממש לא!

    Avatar
    merav rutbi

    הי, פספסתי משהו ? העוגה לא אמורה להכיל קמח שיפון ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מירב, לא, שיפון הוא השם של העוגה – זו עוגה גבוהה ואוורירית

    Avatar
    מיכל ניסים

    היי עוגה מענינת אפשר לאפות בתנור או רק בנינגה

      Avatar
      מערכת Foody

      העוגה תצא מושלם גם בתנור. סביב ה30-40 דקות על 180 מעלות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות