עוגת שמנת קדאיף של קרין גורן

קרין גורן מכינה עוגת קדאיף בשתי שכבות עם קרם שמנת עשיר באמצע, בטעם של פעם. עוגה שנזללת ישירות מהתבנית בעזרת כף ועונג גדול
קרין גורן מכינה עוגת קדאיף בשתי שכבות עם קרם שמנת עשיר באמצע, בטעם של פעם. עוגה שנזללת ישירות מהתבנית בעזרת כף ועונג גדול
  • קרין גורן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    7887
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7887.0 קק״ל 7887.0 קק״ל
    פחמימות 625.6 גרם 625.6 גרם
    שומן 561.7 גרם 561.7 גרם
    נתרן 2342.4 מ״ג 2342.4 מ״ג
    חלבון 82.5 גרם 82.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 283.2 גרם 283.2 גרם
    כולסטרול 1330.0 מ״ג 1330.0 מ״ג
    סידן 1316.6 מ״ג 1316.6 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1456.4 מ״ג 1456.4 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    7887
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7887.0 קק״ל 7887.0 קק״ל
    פחמימות 625.6 גרם 625.6 גרם
    שומן 561.7 גרם 561.7 גרם
    נתרן 2342.4 מ״ג 2342.4 מ״ג
    חלבון 82.5 גרם 82.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 283.2 גרם 283.2 גרם
    כולסטרול 1330.0 מ״ג 1330.0 מ״ג
    סידן 1316.6 מ״ג 1316.6 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1456.4 מ״ג 1456.4 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בסיס


אופן הכנה

  1. מכינים את בסיסי הקדאיף: מפשירים את הקדאיף לפי הוראות היצרן. מחממים תנור לחום של 160 מעלות בתוכנית טורבו.
  2. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה (או במיקרוגל). מצננים מעט.
  3. מערבבים אטריות קדאיף עם חמאה מומסת פושרת ואבקת סוכר. ממש “חופפים” בידיים לציפוי אחיד.
  4. מרפדים תבנית אחת בנייר אפייה, ומשאירים תבנית אחת לא מרופדת - זו תהיה התבנית שבה נרכיב את העוגה. מפזרים חצי מכמות האטריות על כל תבנית, בשכבה אחידה. אופים את שתי התבניות במשך 25-30 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. מכינים את מלית השמנת ומרכיבים: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, שמנת חמוצה וסוכר עד לקבלת קרם יציב.
  6. מפזרים חצי מכמות הפקאן הסיני הקצוץ על בסיס הקדאיף שבתבנית ללא נייר האפייה. משטחים מעל את מלית השמנת. מפזרים את יתרת הפקאנים ומפוררים בידיים את בסיס הקדאיף השני מעל המלית, לכיסוי.
  7. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
  8. מגישים קר ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שמנת קדאיף של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    מרינה משה

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    לי

    500 גרם חמאה???? אני בטוחה שזו טעות

      Avatar
      מערכת Foody

      המתכון עודכן, 200 גרם חמאה.

    Avatar
    מערכת Foody

    איזה יופי, תודה על השיתוף!

    Avatar
    רוחמה שריקר

    רשום סוכר בתערובת של הבסיס .ובאופן הכנה רשום אבקת סוכר .אז מה לשים?תודה.

    Avatar
    יהודית ויצמו

    בלי סירופ סוכר על הקדאיף? הוא לא נשאר יבש ככה?

    Avatar
    מערכת Foody

    אטריות הקדאיף עורבבו עם חמאה והמתכון גם מכיל שמנת, לכן אין סיבה שיהיה יבש, אבל אם תרצי להוסיף סירופ סוכר- זכותך

קטגוריות

אביזרים

טכניקות