עוגת תפוזים נוסטלגית של סבתא אסתר

עוגת תפוזים כמו של פעם. גבוהה, רכה, עסיסית ובלי שום תוספות. פשוט עוגה בחושה ותפוזית, שכיף לאכול ליד הקפה או בסוף ארוחה בשרית
עוגת תפוזים כמו של פעם. גבוהה, רכה, עסיסית ובלי שום תוספות. פשוט עוגה בחושה ותפוזית, שכיף לאכול ליד הקפה או בסוף ארוחה בשרית
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
50 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    4994
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4994.3 קק״ל 4994.3 קק״ל
    פחמימות 590.4 גרם 590.4 גרם
    שומן 256.2 גרם 256.2 גרם
    נתרן 5326.8 מ״ג 5326.8 מ״ג
    חלבון 93.8 גרם 93.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 29.2 גרם 29.2 גרם
    כולסטרול 2026.4 מ״ג 2026.4 מ״ג
    סידן 312.6 מ״ג 312.6 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1057.8 מ״ג 1057.8 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    4994
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4994.3 קק״ל 4994.3 קק״ל
    פחמימות 590.4 גרם 590.4 גרם
    שומן 256.2 גרם 256.2 גרם
    נתרן 5326.8 מ״ג 5326.8 מ״ג
    חלבון 93.8 גרם 93.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 29.2 גרם 29.2 גרם
    כולסטרול 2026.4 מ״ג 2026.4 מ״ג
    סידן 312.6 מ״ג 312.6 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1057.8 מ״ג 1057.8 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוזים
יונית צוקרמן
X

50 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  3. מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  4. בקערה נוספת מקציפים ידנית את שאר המצרכים. נזהרים לא לערבב יותר מדי.
  5. מקפלים עם לקקן לתוך קצף החלבונים את תערובת שאר המצרכים בתנועות קיפול.
  6. מעבירים לתבנית סבתא עם חור. לא משמנים את התבנית.
  7. אופים בתנור למשך שעה ועשרים.
  8. מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה.
  9. מקררים שעתיים ומעבירים סכין חדה מסביב למסגרת העוגה לפני שמחלצים אותה מהתבנית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוזים נוסטלגית של סבתא אסתר

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רחל בלום

    יצאה גבוהה ומושלמת.

תגובות (33)

Avatar

    Avatar
    רחל

    אין לי תבנית עם חור או רגילה עגולה או חד פעמי מלבן.האם זה בסדר? והאם לשמן או לא? תודה רבה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל, ניתן להכין את המתכון עם כל תבנית אפיה.

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא דליה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות