עוף בגריל עם נקניקיות צ’וריסו
רוצים לשדרג את מנת העוף שלכם? קבלו מתכון של איילת הירשמן לעוף צלוי עם נקניקיות צ'וריסו ברוטב חרדל וסויה, בטעמים פיקנטיים ומעושנים, שמתבשלים יחד במכשיר אחד
רוצים לשדרג את מנת העוף שלכם? קבלו מתכון של איילת הירשמן לעוף צלוי עם נקניקיות צ'וריסו ברוטב חרדל וסויה, בטעמים פיקנטיים ומעושנים, שמתבשלים יחד במכשיר אחד
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 953.4 קק״ל 3813.8 קק״לפחמימות 9.4 גרם 37.6 גרםשומן 85.9 גרם 343.5 גרםנתרן 2650.8 מ״ג 10603.0 מ״גחלבון 71.8 גרם 287.3 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרםשומן רווי 25.1 גרם 100.6 גרםכולסטרול 291.9 מ״ג 1167.6 מ״גסידן 119.9 מ״ג 479.6 מ״גברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 955.7 מ״ג 3822.7 מ״גאבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות953
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 953.4 קק״ל 3813.8 קק״לפחמימות 9.4 גרם 37.6 גרםשומן 85.9 גרם 343.5 גרםנתרן 2650.8 מ״ג 10603.0 מ״גחלבון 71.8 גרם 287.3 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרםשומן רווי 25.1 גרם 100.6 גרםכולסטרול 291.9 מ״ג 1167.6 מ״גסידן 119.9 מ״ג 479.6 מ״גברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 955.7 מ״ג 3822.7 מ״גאבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 953 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
8 נקניקיות צ'וריסו בינוניות
-
1/4 כוס שמן זית
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1 כף רוטב סויה
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 בצלים סגולים בינוניים
אופן הכנה
- קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
- שמים בקערה את השמן זית, החרדל, הסויה, הפלפל השחור והמלח וטורפים למרקם חלק. מעבירים לשקית אטומה ואליה מוסיפים את העוף, הבצל והשמן. סוגרים את השקית היטב ומשקשקים אותה כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב. מאחסנים במקרר שעה לפחות אבל אפשר גם למשך לילה שלם, עד יומיים.
- לאחר ההשרייה, חותכים את נקניקיות הצ’וריסו למקטעים באורך 4 ס”מ.
- מוסיפים את נקניקיות הצ’וריסו לשקית עם העוף והרוטב ומערבבים יחד.
- מניחים את העוף והצ’וריסוס על סלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים את הסלסילה לתוך מכשיר הנינג’ה עם בערך כוס מהרוטב.
- סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ובוחרים בתוכנית סיר לחץ. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות. חשוב לוודא שהשסתום העליון במצב Seal.
- בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
- מברישים את העוף בנדיבות בשארית הרוטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
- סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים לתוכנית טיגון באוויר חם.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות למשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
- בסיום פעולת המכשיר, מוציאים בזהירות את נתחי העוף והנקניקיות ומגישים חם.
אופן הכנה
- קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
- שמים בקערה את השמן זית, החרדל, הסויה, הפלפל השחור והמלח וטורפים למרקם חלק. מעבירים לשקית אטומה ואליה מוסיפים את העוף, הבצל והשמן. סוגרים את השקית היטב ומשקשקים אותה כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב. מאחסנים במקרר שעה לפחות אבל אפשר גם למשך לילה שלם, עד יומיים.
- לאחר ההשרייה, חותכים את נקניקיות הצ’וריסו למקטעים באורך 4 ס”מ.
- מוסיפים את נקניקיות הצ’וריסו לשקית עם העוף והרוטב ומערבבים יחד.
- מניחים את העוף והצ’וריסוס על סלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים את הסלסילה לתוך מכשיר הנינג’ה עם בערך כוס מהרוטב.
- סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ובוחרים בתוכנית סיר לחץ. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות. חשוב לוודא שהשסתום העליון במצב Seal.
- בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
- מברישים את העוף בנדיבות בשארית הרוטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
- סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים לתוכנית טיגון באוויר חם.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות למשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
- בסיום פעולת המכשיר, מוציאים בזהירות את נתחי העוף והנקניקיות ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
המתכון לא מנוסח טוב
היי מוטי, נשמח אם תרשום לנו מה בדיוק לא ברור במתכון, על מנת שנוכל לענות לך בצורה הטובה ביותר.
איך יוצא כוס רוטב בכמויות האלו.משהו חסר
אין התייחסות לכוס רוטב במתכון, שימי לב לאופן ההכנה.
אין בנינג׳ה גריל אופציה של סיר לחץ…מתכון לא רלוונטי לקטגוריה
איך ניתן לעשות בנינג’ה גריל? אין אופציה לסיר לחץ
היי רבקה, מתנצלים על הטעות. המתכון מיועד לנינג’ה פודי ולא לנינג’ה גריל.