עוף בגריל, נינג’ה גריל, עם נקניקיות צ’וריסו

רוצים לשדרג את מנת העוף שלכם? קבלו מתכון של איילת הירשמן לעוף צלוי עם נקניקיות צ'וריסו ברוטב חרדל וסויה, בטעמים פיקנטיים ומעושנים, שמתבשלים יחד במכשיר אחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
  2. שמים בקערה את השמן זית, החרדל, הסויה, הפלפל השחור והמלח וטורפים למרקם חלק. מעבירים לשקית אטומה ואליה מוסיפים את העוף, הבצל והשמן. סוגרים את השקית היטב ומשקשקים אותה כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב. מאחסנים במקרר שעה לפחות אבל אפשר גם למשך לילה שלם, עד יומיים.
  3. לאחר ההשרייה, חותכים את נקניקיות הצ’וריסו למקטעים באורך 4 ס”מ.
  4. מוסיפים את נקניקיות הצ’וריסו לשקית עם העוף והרוטב ומערבבים יחד.
  5. מניחים את העוף והצ’וריסוס על סלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים את הסלסילה לתוך מכשיר הנינג’ה עם בערך כוס מהרוטב.
  6. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ובוחרים בתוכנית סיר לחץ. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות. חשוב לוודא שהשסתום העליון במצב Seal.
  7. בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
  8. מברישים את העוף בנדיבות בשארית הרוטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
  9. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים לתוכנית טיגון באוויר חם.
  10. מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות למשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
  11. בסיום פעולת המכשיר, מוציאים בזהירות את נתחי העוף והנקניקיות ומגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 936.3 קק״ל 3745.1 קק״ל
פחמימות 7.9 גרם 31.4 גרם
שומן 84.2 גרם 336.7 גרם
נתרן 2645.4 מ״ג 10581.5 מ״ג
חלבון 71.8 גרם 287.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרם
שומן רווי 24.9 גרם 99.5 גרם
כולסטרול 291.9 מ״ג 1167.6 מ״ג
סידן 119.0 מ״ג 475.8 מ״ג
ברזל 6.7 מ״ג 26.8 מ״ג
אשלגן 949.8 מ״ג 3799.2 מ״ג
אבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody