סנו רקע

עוף במלח גס: עסיסי ופריך בפחות משעה!

עוף במלח גס, עסיסי ושחום. כל כך קל להכנה שחובה לנסות את המתכון הזה לפחות פעם אחת ולראות כמה פשוט וכמה טעים זה יוצא!
עוף במלח גס, עסיסי ושחום. כל כך קל להכנה שחובה לנסות את המתכון הזה לפחות פעם אחת ולראות כמה פשוט וכמה טעים זה יוצא!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1.0 קק״ל 8.1 קק״ל
    פחמימות 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.2 גרם
    נתרן 73125.1 מ״ג 585000.7 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 32.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 6.1 מ״ג 48.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1.0 קק״ל 8.1 קק״ל
    פחמימות 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.2 גרם
    נתרן 73125.1 מ״ג 585000.7 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 32.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 6.1 מ״ג 48.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

מתכון שגר ושכח! העוף הזה נשאר עסיסי ולח בזכות המלח שעושה סביבו קסמים. הבית מתמלא בריח מעורר תיאבון של עוף צלוי ורק צריך להתאפק עד שיהיה מוכן.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מפזרים קרוב לשולי התבנית את המלח בנדיבות כך שנוצרת מסגרת של מלח.
  4. מניחים את חלקי העוף במרכז ה’מסגרת’ באזור שאין בו מלח.
  5. מניחים מעל חלקי העוף ענפי טימין או רוזמרין וניתן להניח סביבו גם פרוסות תפוזים.
  6. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במשך 25 דקות.
  7. מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד או עד שהעוף מזהיב ומוכן.

הערות

  • ניתן לצלות לצד העוף גם פרוסות הדרים וראש שום שיוסיפו ארומה מיוחדת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף במלח גס: עסיסי ופריך בפחות משעה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי בת אל, התמונה להמחשה, אפשר להוסיף פרוסות לימון וראש שום, לא חובה

    Avatar
    shoshie haimovici

    שאלה: העוף בכלל לא יושב על המלח הגס? המלח הוא רק במסגרת של התבנית? אם כן, איך העוף סופג את טעם המלח בכלל?

      Avatar
      מערכת Foody

      העוף לא סופג את הטעם, זו שיטת הכנה קלאסית שאפשר לקרוא עליה ברשת.

    Avatar
    ענת דינה דורב

    צוין להניח את העופות המתובלים. איזה תיבול חוץ ממלח גס?

      Avatar
      מערכת Foody

      זו טעות, המתכון תוקן 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות