עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש

הכינו את הווק: בת חן דיאמנט מלמדת להכין כמו המקצוענים עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש. מנה אחת שהיא ארוחה שלמה קלה להכנה
הכינו את הווק: בת חן דיאמנט מלמדת להכין כמו המקצוענים עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש. מנה אחת שהיא ארוחה שלמה קלה להכנה
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    209
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.5 קק״ל 833.9 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 97.6 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.8 גרם
    נתרן 160.2 מ״ג 640.9 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 110.4 מ״ג 441.4 מ״ג
    סידן 43.4 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 445.4 מ״ג 1781.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    209
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.5 קק״ל 833.9 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 97.6 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.8 גרם
    נתרן 160.2 מ״ג 640.9 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 110.4 מ״ג 441.4 מ״ג
    סידן 43.4 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 445.4 מ״ג 1781.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף במרינדה

אורז מוקפץ

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים עוף במרינדה: מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה, חותכים את העוף לקוביות, ושמים בקערה, מערבבים היטב ומשהים לחצי שעה.
  2. מכינים את האורז המוקפץ: קוצצים את הירקות. מחממים ווק, מוסיפים כף שמן, ברגע שהשמן מעלה עשן מוסיפים: גזר, פלפל, במיה, צ’ילי ומטגנים קלות עד להזהבה וריכוך.
  3. מוסיפים לווק את האורז וממשיכים לערבב כשלוש דקות תוך כדי הפרדת האורז.
  4. מזיזים את הירקות והאורז בווק לצד אחד, מוסיפים מעט שמן ואת הביצה הטרופה, מקשקשים אותה ומערבבים עם האורז.
  5. מתבלים בסויה ופלפל לבן ומערבבים עד שהאורז מתחמם היטב.
  6. מכבים את האש, מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
  7. מכינים את העוף: מסננים את העוף מהמרינדה, שמים בצלחת שטוחה שתי כפות קורנפלור, מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים בעדינות על מנת לצפות את העוף.
  8. מחממים ווק, שמים 2 כפות שמן, מוסיפים את העוף וצורבים אותו עד השחמה, מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה ומוסיפים למחבת עם העוף, מבשלים כדקה עד שתיים נוספות עד אשר כל הרוטב נספג בעוף.
  9. מגישים את האורז במרכז הצלחת ואת קוביות העוף מעליו, מעטרים בטבעות בצל ירוק.
עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש
עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות