עוף עם פירות יבשים של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני מבשלים קדרת עוף עם פירות יבשים. מגישים את המנה המושלמת עם אורז לבן שיספוג את כל הרוטב ומתכוננים לקצור מחמאות
תמרה וישראל אהרוני מבשלים קדרת עוף עם פירות יבשים. מגישים את המנה המושלמת עם אורז לבן שיספוג את כל הרוטב ומתכוננים לקצור מחמאות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    638
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 637.7 קק״ל 5101.3 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 372.9 גרם
    שומן 24.5 גרם 196.0 גרם
    נתרן 283.5 מ״ג 2268.4 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 461.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 59.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 30.4 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 1540.0 מ״ג
    סידן 146.2 מ״ג 1169.6 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 42.2 מ״ג
    אשלגן 1212.0 מ״ג 9696.3 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 51.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    638
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 637.7 קק״ל 5101.3 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 372.9 גרם
    שומן 24.5 גרם 196.0 גרם
    נתרן 283.5 מ״ג 2268.4 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 461.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 59.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 30.4 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 1540.0 מ״ג
    סידן 146.2 מ״ג 1169.6 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 42.2 מ״ג
    אשלגן 1212.0 מ״ג 9696.3 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 51.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

19 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. במכתש ועלי כותשים את זרעי הכוסברה, זרעי המון וההל. שומרים בצד.
  2. בסיר רחב על כיריים מחממים את שמן הזית. חוצים את הכרעיים, מתבלים את חלקי העוף במלח ופלפל שחור ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים עד השחמה. מוציאים ושומרים בצד.
  3. הכנות: חותכים לחצאים את בצלי השאלוט, כותשים את השום ומגררים את הג’ינג’ר.
  4. מוסיפים לסיר את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר ומטגנים כדקה.
  5. תיבול: מוסיפים את התבלינים הכתושים ואת הקינמון, הראס אל חנות, שבבי הצ’ילי ומערבבים.
  6. מוסיפים את המים, החומץ הבלסמי והדבש ומביאים לרתיחה.
  7. כאשר התבשיל רותח מחזירים את העוף לסיר, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
  8. מוסיפים את הפירות היבשים לסיר, מכסים ומבשלים למשך 30 דקות נוספות.
  9. מפזרים מעל עלי כוסברה ושקדים קלויים ומגישים.
  10. מומלץ להגיש עם אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף עם פירות יבשים של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות