עוף עם פירות יבשים של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני מבשלים קדרת עוף עם פירות יבשים. מגישים את המנה המושלמת עם אורז לבן שיספוג את כל הרוטב ומתכוננים לקצור מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. במכתש ועלי כותשים את התבלינים. שומרים בצד.
  2. בסיר רחב מחממים שמן זית. חוצים את הכרעיים, מתבלים את חלקי העוף במלח ופלפל שחור ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים עד השחמה. מוציאים ושומרים בצד.
  3. חותכים גס בצלי שאלוט, כותשים את השום ומגררים את הג’ינג’ר.
  4. מוסיפים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר לסיר ומטגנים כדקה.
  5. מוסיפים את התבלינים הכתושים ואת הקינמון, הראס אל חנות, שבבי הצ’ילי ומערבבים.
  6. מוסיפים את המים, החומץ הבלסמי והדבש ומעלים לרתיחה.
  7. ברתיחה מחזירים את העוף לסיר, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
  8. מוסיפים את הפירות היבשים לסיר, מכסים ומבשלים למשך 30 דקות נוספות.
  9. מפזרים מעל עלי כוסברה ושקדים קלויים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 630.1 קק״ל 3780.7 קק״ל
פחמימות 42.9 גרם 257.5 גרם
שומן 25.4 גרם 152.3 גרם
נתרן 272.7 מ״ג 1636.5 מ״ג
חלבון 57.2 גרם 343.1 גרם
סיבים תזונתיים 6.8 גרם 41.0 גרם
שומן רווי 4.0 גרם 23.9 גרם
כולסטרול 192.5 מ״ג 1155.0 מ״ג
סידן 149.9 מ״ג 899.2 מ״ג
ברזל 5.3 מ״ג 31.7 מ״ג
אשלגן 1170.1 מ״ג 7020.6 מ״ג
אבץ 6.5 מ״ג 38.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody