עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש בנינג’ה סמארט ליד
בכל ארוחה טובה יש גם מנת עוף טעימה! ואם מכינים אותה בקלי קלות מה טוב! שי-לי ליפא מכינה עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש ומשמשים מיובשים
בכל ארוחה טובה יש גם מנת עוף טעימה! ואם מכינים אותה בקלי קלות מה טוב! שי-לי ליפא מכינה עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש ומשמשים מיובשים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 140.8 קק״ל 844.7 קק״לפחמימות 12.5 גרם 74.8 גרםשומן 5.1 גרם 30.5 גרםנתרן 288.0 מ״ג 1727.8 מ״גחלבון 2.8 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 38.7 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 140.5 מ״ג 843.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 965.2 מ״ג 5791.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות141
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 140.8 קק״ל 844.7 קק״לפחמימות 12.5 גרם 74.8 גרםשומן 5.1 גרם 30.5 גרםנתרן 288.0 מ״ג 1727.8 מ״גחלבון 2.8 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 38.7 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 140.5 מ״ג 843.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 965.2 מ״ג 5791.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 141 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 ירכי עוף עם עור בינוניים
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
1/2 כוס יין לבן יבש
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 בצל בינוני
-
1 גבעול סלרי
-
1 גזר גדול
-
10 משמשים מיובשים קטנים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את מיץ התפוזים, היין הלבן, שמן הזית, הפפריקה, המלח והפלפל השחור.
- פורסים את הבצל לעיגולים בעובי 1 ס”מ, את הסלרי לעיגולים בעובי 1 ס”מ ואת הגזר לעיגולים בעובי 1 ס”מ.
- מוסיפים לקערה את העוף, הבצל, הסלרי, הגזר והמשמשים, מערבבים ומשרים כשעה בטמפ’ החדר. (אפשר גם להשרות יום מראש בקערה מכוסה בניילון נצמד במקרר ואז יש להוציא את העוף מהמקרר כשעה לפני הבישול כדי שיגיע לטמפ’ החדר).
- מניחים את העוף על סלסילת ה- COOK&CRISP ומכניסים את הסלסילה לתוך הסיר. שופכים כוס מהרוטב על העוף.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות.
- בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
- מברישים את העוף בנדיבות בשארית הרוטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור. מפזרים מסביב על הרשת את הירקות.
- בוחרים בתכנית “טיגון באויר החם”.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות במשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
- מוציאים את העוף והירקות בזהירות ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את מיץ התפוזים, היין הלבן, שמן הזית, הפפריקה, המלח והפלפל השחור.
- פורסים את הבצל לעיגולים בעובי 1 ס”מ, את הסלרי לעיגולים בעובי 1 ס”מ ואת הגזר לעיגולים בעובי 1 ס”מ.
- מוסיפים לקערה את העוף, הבצל, הסלרי, הגזר והמשמשים, מערבבים ומשרים כשעה בטמפ’ החדר. (אפשר גם להשרות יום מראש בקערה מכוסה בניילון נצמד במקרר ואז יש להוציא את העוף מהמקרר כשעה לפני הבישול כדי שיגיע לטמפ’ החדר).
- מניחים את העוף על סלסילת ה- COOK&CRISP ומכניסים את הסלסילה לתוך הסיר. שופכים כוס מהרוטב על העוף.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות.
- בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
- מברישים את העוף בנדיבות בשארית הרוטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור. מפזרים מסביב על הרשת את הירקות.
- בוחרים בתכנית “טיגון באויר החם”.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות במשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
- מוציאים את העוף והירקות בזהירות ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן