< רקע נינג'ה

עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש בנינג’ה פודי

בכל ארוחה טובה יש גם מנת עוף טעימה! ואם מכינים אותה בקלי קלות מה טוב! שי-לי ליפא מכינה עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש ומשמשים מיובשים
בכל ארוחה טובה יש גם מנת עוף טעימה! ואם מכינים אותה בקלי קלות מה טוב! שי-לי ליפא מכינה עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש ומשמשים מיובשים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.8 קק״ל 844.7 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 74.8 גרם
    שומן 5.1 גרם 30.5 גרם
    נתרן 288.1 מ״ג 1728.9 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 38.7 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 143.7 מ״ג 862.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1048.7 מ״ג 6292.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.8 קק״ל 844.7 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 74.8 גרם
    שומן 5.1 גרם 30.5 גרם
    נתרן 288.1 מ״ג 1728.9 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 38.7 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 143.7 מ״ג 862.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1048.7 מ״ג 6292.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את מיץ התפוזים, היין הלבן, שמן הזית, הפפריקה, המלח והפלפל השחור.
  2. פורסים את הבצל לעיגולים בעובי 1 ס”מ, את הסלרי לעיגולים בעובי 1 ס”מ ואת הגזר לעיגולים בעובי 1 ס”מ.
  3. מוסיפים לקערה את העוף, הבצל, הסלרי, הגזר והמשמשים, מערבבים ומשרים כשעה בטמפ’ החדר. (אפשר גם להשרות יום מראש בקערה מכוסה בניילון נצמד במקרר ואז יש להוציא את העוף מהמקרר כשעה לפני הבישול כדי שיגיע לטמפ’ החדר).
  4. מניחים את העוף על סלסילת ה- COOK&CRISP ומכניסים את הסלסילה לתוך הסיר. שופכים כוס מהרוטב על העוף.
  5. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ובוחרים במצב סיר לחץ. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות. חשוב לוודא שהשסתום העליון במצב Seal.
  6. בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
  7. מברישים את העוף בנדיבות בשארית הרוטב ומפזרים מלח גס ופלפל שחור. מפזרים מסביב על הרשת את הירקות.
  8. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים למצב “טיגון באויר החם”.
  9. מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות במשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
  10. מוציאים את העוף והירקות בזהירות ומגישים.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות