עוף בתנור – צלוי ומושלם שתמיד נגמר ראשון

כל אחד צריך מתכון של עוף צלוי מושלם, כזה שיגרום למשפחה ללקק את האצבעות. רותם ליברזון חולקת את המתכון המשפחתי שלה לעוף בתנור עם תפו"א
כל אחד צריך מתכון של עוף צלוי מושלם, כזה שיגרום למשפחה ללקק את האצבעות. רותם ליברזון חולקת את המתכון המשפחתי שלה לעוף בתנור עם תפו"א
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    746
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 746.2 קק״ל 3731.1 קק״ל
    פחמימות 72.7 גרם 363.5 גרם
    שומן 31.3 גרם 156.3 גרם
    נתרן 2117.4 מ״ג 10587.1 מ״ג
    חלבון 40.8 גרם 204.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 25.8 גרם
    כולסטרול 145.6 מ״ג 728.0 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 276.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 803.0 מ״ג 4014.9 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    746
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 746.2 קק״ל 3731.1 קק״ל
    פחמימות 72.7 גרם 363.5 גרם
    שומן 31.3 גרם 156.3 גרם
    נתרן 2117.4 מ״ג 10587.1 מ״ג
    חלבון 40.8 גרם 204.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 25.8 גרם
    כולסטרול 145.6 מ״ג 728.0 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 276.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 803.0 מ״ג 4014.9 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    סגור

זה היה אחרי טיול משפחתי לא מוצלח והייתי חייבת להכין מהר משהו שהוא הכי בית, ומה יותר בית מעוף בתנור עם תפוחי אדמה? השריתי, קלפתי, ערבבתי טעמים ובאמת יצאה מנת עוף צלוי מושלמת שהחזירה את כולם לשולחן ועם חיוך כשהגענו הביתה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רותם ליברזון
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

מרינדה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה את כל רכיבי המרינדה.
  2. מפרקים את ראש השום לשיניים בקליפה.
  3. שמים בתבנית את העוף, שיני השום בקליפתן ובצלי השאלוט ומערבבים עם המרינדה. משרים לכמה שעות במקרר, עדיפות ללילה.
  4. מחממים את התנור ל-200 מעלות במצב טורבו.
  5. חותכים גס את תפוחי האדמה עם הקליפה.
  6. שמים את תפוחי האדמה בתבנית נפרדת עם שמן הזית, המלח והפלפל השחור. מכניסים את 2 התבניות לתנור ואופים כשעה, או עד שתפוחי האדמה משחימים היטב, והעוף רך, שחום ומבריק.

עוד מתכונים לארוחת שישי שאתם חייבים להכין:
עוף בתנור – צלוי ומושלם שתמיד נגמר ראשון

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    טעים ?

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    sara

    פלפל שחור מלח ושמן זית שכתוב תחת המרינדה, זה למרינדה או לתפו”א ?

      Avatar
      מערכת Foody

      למרינדה

    Avatar
    Janet Shimoni

    את כותבת לכתוש את השום ואחרכךאת כובת 5 שיני שום עם הקליפה, זה גרם לי לבלגן

      Avatar
      מערכת Foody

      מכניסים את שיני השום עם קליפתם, כפי שרואים בסרטון. המתכון תוקן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות