עראייס, מתכון מושלם של שגב משה

עראייס - פיתה צלויה ממולאת בבשר טחון. השף שגב משה מכין גרסה קלה במיוחד של עראייס, יכולים להכין את המנה על המנגל או בטוסטר לחיץ ונהנים מארוחה קלילה ומהירה
עראייס - פיתה צלויה ממולאת בבשר טחון. השף שגב משה מכין גרסה קלה במיוחד של עראייס, יכולים להכין את המנה על המנגל או בטוסטר לחיץ ונהנים מארוחה קלילה ומהירה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    493
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 493.0 קק״ל 4929.6 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 565.0 גרם
    שומן 19.2 גרם 192.0 גרם
    נתרן 1025.4 מ״ג 10253.9 מ״ג
    חלבון 22.6 גרם 225.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 79.3 גרם
    כולסטרול 55.7 מ״ג 557.0 מ״ג
    סידן 97.0 מ״ג 969.8 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 31.6 מ״ג
    אשלגן 325.8 מ״ג 3258.4 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 42.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    493
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 493.0 קק״ל 4929.6 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 565.0 גרם
    שומן 19.2 גרם 192.0 גרם
    נתרן 1025.4 מ״ג 10253.9 מ״ג
    חלבון 22.6 גרם 225.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 79.3 גרם
    כולסטרול 55.7 מ״ג 557.0 מ״ג
    סידן 97.0 מ״ג 969.8 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 31.6 מ״ג
    אשלגן 325.8 מ״ג 3258.4 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 42.0 מ״ג
    סגור

יש אנשים שכותבים עראייס, יש כאלה שכותבים ערייס, ואם תשאלו חמישה אנשים איך אומרים את זה, תקבלו כנראה חמש תשובות שונות. בדבר אחד כולם מסכימים, והוא שהמנה הזאת פשוט ממכרת. הפיתה הצלויה שסופגת את המיצים והטעמים של הבשר, הקראנצ’יות של כל ביס עם העסיסיות מבפנים וההכנה המהירה והפשוטה, כל אלה הופכים את העראייס למנה מנצחת.

אז איך מכינים עראייס? אתם אולי מכירים עראייס במחבת פסים או אפילו עראייס בתנור, שתי שיטות נפוצות להכנה וממש לא מסובכות, אבל אני הולך לחדש לכם ולשתף אתכם בשיטה הכי קלה שיש – מתכון לעראייס בטוסטר לחיץ!

זה לא משנה אם אתם אשפים במטבח או אם אתם ובישול רחוקים שנות אור, טוסטים כולנו יודעים להכין נכון? זאת בדיוק הסיבה שעם המתכון הזה אתם לא יכולים לטעות. כל מה שאתם צריכים זה בשר טחון, קצת תבלינים, פיתות וטוסטר לחיץ, ותוך חצי שעה יש לכם ביד מנה חלומית עם טעם וריח משכרים. אני מציע לכם מראש לסגור את כל החלונות, אחרת עוד יתייצבו אצלכם כל השכנים… בתאבון!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת בשר

הגשה


אופן הכנה

  1. טובלים את פרוסות הלחם במים וסוחטים.
  2. במטחנת בשר טוחנים את כל מרכיבי תערובת הבשר. מתבלים בתבלינים ומערבבים היטב.
  3. חוצים פיתות לחצאים וממלאים כל חצי בתערובת הבשר.
  4. צולים את חצאי הפיתות בטוסטר לחיץ, עד שתערובת הבשר עשויה.
  5. מגישים לצד ממרח לימון כבוש וטחינה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עראייס, מתכון מושלם של שגב משה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חן בוזגלו

    מתאים לוולנטינס דיי עם כוס יין אדום לי ולאישתי

      Avatar
      מערכת Foody

      לגמרי! תהנו ((:

    Avatar
    עדי בחבוט

    אפשר להכין עראייס גם במחבת?

    Avatar
    יעל פורת

    נראה סוף.. אחרי תשעה באב אכין

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות