עראייס – פיתה צלויה ממולאת בשר טחון

מי לא אוהב עראייס, פיתה צלויה ממולאת בבשר טחון? השף שגב משה מכין גרסה קלה במיוחד - מכינים את המנה בטוסטר לחיץ ונהנים מארוחה קלילה ומהירה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

תערובת בשר

הגשה

אופן הכנה

  1. טובלים את פרוסות הלחם במים וסוחטים.
  2. במטחנת בשר טוחנים את כל מרכיבי תערובת הבשר. מתבלים בתבלינים ומערבבים היטב.
  3. חוצים פיתות לחצאים וממלאים כל חצי בתערובת הבשר.
  4. צולים את חצאי הפיתות בטוסטר לחיץ, עד שתערובת הבשר עשויה.
  5. מגישים לצד ממרח לימון כבוש וטחינה.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 507.3 קק״ל 5073.2 קק״ל
פחמימות 56.3 גרם 563.4 גרם
שומן 21.0 גרם 210.3 גרם
נתרן 1192.8 מ״ג 11927.8 מ״ג
חלבון 22.6 גרם 225.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.6 גרם
שומן רווי 8.7 גרם 87.3 גרם
כולסטרול 53.2 מ״ג 532.0 מ״ג
סידן 97.3 מ״ג 972.8 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 28.7 מ״ג
אשלגן 340.8 מ״ג 3407.6 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 35.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody