מלכת השושנים: פאי קרם קוקוס מבצק פילו בשיבוץ פטל

עלי פילו בצורת שושנים הם הבסיס לפאי המיוחד הזה. פאי קרם קוקוס משובץ פטל או אוכמניות, פראי ויפה, בטעמים טרופיים מענגים של חופשה בקריביים
עלי פילו בצורת שושנים הם הבסיס לפאי המיוחד הזה. פאי קרם קוקוס משובץ פטל או אוכמניות, פראי ויפה, בטעמים טרופיים מענגים של חופשה בקריביים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1589
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1588.5 קק״ל 1588.5 קק״ל
    פחמימות 131.2 גרם 131.2 גרם
    שומן 104.0 גרם 104.0 גרם
    נתרן 462.9 מ״ג 462.9 מ״ג
    חלבון 31.8 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 79.8 גרם 79.8 גרם
    כולסטרול 1003.1 מ״ג 1003.1 מ״ג
    סידן 145.0 מ״ג 145.0 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 1317.6 מ״ג 1317.6 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1589
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1588.5 קק״ל 1588.5 קק״ל
    פחמימות 131.2 גרם 131.2 גרם
    שומן 104.0 גרם 104.0 גרם
    נתרן 462.9 מ״ג 462.9 מ״ג
    חלבון 31.8 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 79.8 גרם 79.8 גרם
    כולסטרול 1003.1 מ״ג 1003.1 מ״ג
    סידן 145.0 מ״ג 145.0 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 1317.6 מ״ג 1317.6 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
  2. משמנים היטב בחמאה מומסת תבנית אפייה עגולה בקוטר 22-24 ס”מ.
  3. פאי קרם קוקוס 1
    מניחים את שושני בצק הפילו על הפירות שפוזרו בתבנית

    מפזרים בתחתית התבנית שליש מכמות הפטל או האוכמניות.

  4. מכינים את הפילו: עובדים עם דף אחד בכל פעם ושומרים את יתר הדפים מכוסים היטב במגבת.
  5. מברישים כל דף בנדיבות בחמאה מומסת.
  6. מקרבים את הצדדים הארוכים אחד כלפי השני ליצירת מעין רצועה ומלפפים את הרצועה הזו למעין שושנה. הבצק אמור להישאר יחסית משוחרר וגבוה.
  7. מניחים את השושנה במרכז התבנית וממשיכים הלאה עם יתר הבצק והחמאה.

    פאי קרם קוקוס 3
    מכינים את תערובת הביצים עם קרם הקוקוס

  8. מצופפים את השושנים בתבנית, מפזרים מעל את יתר הפירות וכף סוכר.
  9. אופים במשך כ-20 דקות או עד שהבצק מזהיב.
  10. טורפים בקערה את הביצים, החלמונים, קרם הקוקוס, יתר הסוכר והקינמון.

    פאי קרם קוקוס 4
    יוצקים מעל הטארט את תערובת הקוקוס

  11. מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את החום ל-160 מעלות.
  12. יוצקים מעל הטארט את תערובת הקוקוס, מחזירים לתנור ואופים במשך 25-30 דקות נוספות.
  13. מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.

    פאי קרם קוקוס 6
    פאי קרם קוקוס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלכת השושנים: פאי קרם קוקוס מבצק פילו בשיבוץ פטל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Ray Friedman

    לא הצלחתי להכין את הגלילים בגודל כזה כפי שמוצג בתמונה לא הבנתי איך 9 עלים סוגרים תבנית של 24 עושה הרושם העלים כאן גדולים משמעותית ממה שאני השתמשתי

      Avatar
      Foody team

      היי ריימונד, העלים הם בגודל סטנדרטי, אולי קיפלת אותם צפוף מדי והם תפסו פחות מקום? מקווים שיצליח לך פעם הבאה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות