ה-עוגה של עוגיונת – פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה

מחפשים מתכון זריז לקינוח משגע ומרשים מבלי לחמם את התנור? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה שמכינים בקלות
מחפשים מתכון זריז לקינוח משגע ומרשים מבלי לחמם את התנור? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה שמכינים בקלות
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5542
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5541.9 קק״ל 5541.9 קק״ל
    פחמימות 417.5 גרם 417.5 גרם
    שומן 400.4 גרם 400.4 גרם
    נתרן 714.8 מ״ג 714.8 מ״ג
    חלבון 53.7 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 222.8 גרם 222.8 גרם
    כולסטרול 237.8 מ״ג 237.8 מ״ג
    סידן 250.5 מ״ג 250.5 מ״ג
    ברזל 24.8 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 1660.1 מ״ג 1660.1 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5542
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5541.9 קק״ל 5541.9 קק״ל
    פחמימות 417.5 גרם 417.5 גרם
    שומן 400.4 גרם 400.4 גרם
    נתרן 714.8 מ״ג 714.8 מ״ג
    חלבון 53.7 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 222.8 גרם 222.8 גרם
    כולסטרול 237.8 מ״ג 237.8 מ״ג
    סידן 250.5 מ״ג 250.5 מ״ג
    ברזל 24.8 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 1660.1 מ״ג 1660.1 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

קרם שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיסמשמנים את התבנית.
  2. במעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  3. ממסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים. מערבבים עד קבלת מרקם של חול רטוב.
  4. מהדקים את פירורי הביסקוויטים לבסיס ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
  5. מקפיאים במשך 40-50 דקות עד התייצבות.
  6. מכינים קרם שוקולדקוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  7. בסיר מחממים שמנת עד לסף רתיחה.
  8. יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד ומבריק.
  9. יוצקים את הקרם לתוך הקלתית הקפואה.
  10. מקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
  11. מכינים קצפתבקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  12. יוצקים את הקצפת בצורה חופשית על החלק העליון של הפאי ומקררים במקרר.
  13. לפני ההגשה מקשטים בגליליות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ה-עוגה של עוגיונת – פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    חתיך וטעים!

תגובות (31)

Avatar

    Avatar
    וטורי אילנה

    תודה על המתכון המעולה

      Avatar
      Foody Foody

      בשמחה!

    Avatar
    יוסי זוהר

    אישתי ראתה את זה כבר הכינה לי רשימה למחר לקנות היא רוצה להכין נראה מעולה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות