פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה

מחפשים מתכון זריז לקינוח משגע ומרשים מבלי לחמם את התנור? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה שמכינים בקלות
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

תבנית טארט 24 ס"מ

תחתית

קרם שוקולד

קצפת

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיסמשמנים את התבנית.
  2. במעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  3. ממסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים. מערבבים עד קבלת מרקם של חול רטוב.
  4. מהדקים את פירורי הביסקוויטים לבסיס ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
  5. מקפיאים במשך 40-50 דקות עד התייצבות.
  6. מכינים קרם שוקולדקוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  7. בסיר מחממים שמנת עד לסף רתיחה.
  8. יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד ומבריק.
  9. יוצקים את הקרם לתוך הקלתית הקפואה.
  10. מקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
  11. מכינים קצפתבקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  12. יוצקים את הקצפת בצורה חופשית על החלק העליון של הפאי ומקררים במקרר.
  13. לפני ההגשה מקשטים בגליליות ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5511.9 קק״ל 5511.9 קק״ל
פחמימות 415.0 גרם 415.0 גרם
שומן 400.4 גרם 400.4 גרם
נתרן 834.8 מ״ג 834.8 מ״ג
חלבון 51.2 גרם 51.2 גרם
סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
שומן רווי 222.8 גרם 222.8 גרם
כולסטרול 807.8 מ״ג 807.8 מ״ג
סידן 575.5 מ״ג 575.5 מ״ג
ברזל 24.8 מ״ג 24.8 מ״ג
אשלגן 2040.1 מ״ג 2040.1 מ״ג
אבץ 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    חתיך וטעים!

תגובות (2)

    Avatar
    Inbal Emek

    היי רשום שהפתי בר הוא וניל אז למה בתמונה הוא חום???

      Avatar
      Foody Foody

      אכן מדובר בפתי בר וניל, כמובן שאפשר להשתמש גם בפתי בר שוקולד, ובתמונה פשוט יש אפקט צבע שהופך את הפתי בר לקצת יותר כהה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody