פוש פופס משגעים: קרין גורן בקינוח בכלום עבודה!

קבלו את הדרך הכי כיפית לאכול קינוח- פוש פופס! קינוח שכבות המורכב מעוגה, קצפת, רוטב קרמל, פרוסות בננה ומקופלת לבנה בתוך מיכל פלסטיק שקוף פוש פופס מדליק
קבלו את הדרך הכי כיפית לאכול קינוח- פוש פופס! קינוח שכבות המורכב מעוגה, קצפת, רוטב קרמל, פרוסות בננה ומקופלת לבנה בתוך מיכל פלסטיק שקוף פוש פופס מדליק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.5 קק״ל 1355.7 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 390.7 גרם
    שומן 58.1 גרם 464.7 גרם
    נתרן 69.3 מ״ג 554.1 מ״ג
    חלבון 46.8 גרם 374.7 גרם
    סיבים תזונתיים 46.0 גרם 367.7 גרם
    שומן רווי 53.3 גרם 426.4 גרם
    כולסטרול 82.3 מ״ג 658.7 מ״ג
    סידן 74.6 מ״ג 596.9 מ״ג
    ברזל 46.0 מ״ג 367.7 מ״ג
    אשלגן 81.5 מ״ג 652.1 מ״ג
    אבץ 46.1 מ״ג 368.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.5 קק״ל 1355.7 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 390.7 גרם
    שומן 58.1 גרם 464.7 גרם
    נתרן 69.3 מ״ג 554.1 מ״ג
    חלבון 46.8 גרם 374.7 גרם
    סיבים תזונתיים 46.0 גרם 367.7 גרם
    שומן רווי 53.3 גרם 426.4 גרם
    כולסטרול 82.3 מ״ג 658.7 מ״ג
    סידן 74.6 מ״ג 596.9 מ״ג
    ברזל 46.0 מ״ג 367.7 מ״ג
    אשלגן 81.5 מ״ג 652.1 מ״ג
    אבץ 46.1 מ״ג 368.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבות


אופן הכנה

  1. מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מניחים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מרכיבים את שכבות הקינוח: פורסים את העוגה לפרוסות דקות ובעזרת תחתית המיכל קורצים עיגולים מהפרוסות. מניחים את עיגול פרוסת העוגה בתחתית המיכל (אפשר לדחוף את העוגה באמצעות תחתית המיכל).
  3. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם פיה משוננת ומזלפים מעל פרוסת העוגה.
  4. מכסים את הקצפת ברוטב קרמל. פורסים בננה לעיגולים דקים ומניחים מעל רוטב הקרמל.
  5. מניחים עיגול פרוסת עוגה מעל הבננות ומזלפים קצפת מעל.
  6. מפזרים מעט מקופלת לבנה מעל הקצפת, סוגרים את מכסה המיכל ומגישים.

הערות

  • לצורך הכנת המתכון יש להצטייד ב-8 מכלי פלסטיק שקופים פוש פופס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוש פופס משגעים: קרין גורן בקינוח בכלום עבודה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות