פחזניות פיקורינו מלוחות

מכורים לעוגיות גבינה מלוחות? המתכון הבא לגמרי בשבילכם! פחזניות פקורינו מלוחות רכות ואווריריות שלא תוכלו להפסיק לנשנש. שדרוג מטורף מכל מה שהכרתם
מכורים לעוגיות גבינה מלוחות? המתכון הבא לגמרי בשבילכם! פחזניות פקורינו מלוחות רכות ואווריריות שלא תוכלו להפסיק לנשנש. שדרוג מטורף מכל מה שהכרתם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    71
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.7 קק״ל 1695.7 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 75.5 גרם
    שומן 5.3 גרם 127.9 גרם
    נתרן 194.0 מ״ג 4655.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 64.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 78.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 1180.2 מ״ג
    סידן 21.1 מ״ג 506.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 24.2 מ״ג 580.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    71
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.7 קק״ל 1695.7 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 75.5 גרם
    שומן 5.3 גרם 127.9 גרם
    נתרן 194.0 מ״ג 4655.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 64.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 78.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 1180.2 מ״ג
    סידן 21.1 מ״ג 506.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 24.2 מ״ג 580.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבצק: מרתיחים בסיר בינוני מים, חמאה ומלח. מורידים מהאש.
  3. מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ונפרדת מדפנות הסיר.
  4. מחזירים לאש נמוכה וממשיכים לערבב כדקה, עד שהתערובת נפרדת היטב מדפנות הסיר
  5. ומתייבשת מעט.
  6. מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית כ-3 דקות, עד שהתערובת מגיעה לטמפ’ החדר.
  7. מוסיפים ביצים אחת-אחת ותוך כדי ערבול, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  8. מוסיפים גבינת פקורינו ומערבלים, רק עד שנבלעת בתערובת.
  9. מזלפים ואופים: מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 1 ס”מ. מזלפים עיגולים בקוטר 3 ס”מ במרווחים של 4 ס”מ.
  10. מפזרים מעל גבינת פקורינו מגוררת.
  11. אופים בתנור החם כ-10 דקות, עד שהפחזניות זהובות קלות ונפוחות.
  12. מנמיכים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד 15 דקות, עד שהפחזניות זהובות מאוד.
  13. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פחזניות פיקורינו מלוחות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות