פטריות בטמפורה ברוטב אסיאתי משגע!

פטריות בטמפורה בסטייל בופה מהסרטים: הטמפורה עוטפת את הפטריות בקראנצ'יות, ועם רוטב אסיאתי חמוץ-מתוק-חריף, זאת מנה מושלמת!
פטריות בטמפורה בסטייל בופה מהסרטים: הטמפורה עוטפת את הפטריות בקראנצ'יות, ועם רוטב אסיאתי חמוץ-מתוק-חריף, זאת מנה מושלמת!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.6 קק״ל 1134.5 קק״ל
    פחמימות 61.0 גרם 244.0 גרם
    שומן 2.7 גרם 11.0 גרם
    נתרן 1261.7 מ״ג 5046.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 92.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 117.2 מ״ג 468.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.6 קק״ל 1134.5 קק״ל
    פחמימות 61.0 גרם 244.0 גרם
    שומן 2.7 גרם 11.0 גרם
    נתרן 1261.7 מ״ג 5046.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 92.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 117.2 מ״ג 468.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
רון יוחננוב
X

13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילת טמפורה

רוטב

הגשה

טיגון


אופן הכנה 

  1. ראשית, חוצים את הפטריות הגדולות ל-2 ואת הפטריות הקטנות משאירים שלמות.
  2. שנית, מערבבים בקערה את כל המצרכים לטמפורה.
  3. מוסיפים את הפטריות לבלילת הטמפורה ומערבבים.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר ומטגנים את הפטריות בציפוי הבלילה.
  5. מעבירים את הפטריות המטוגנות למגש רשת על מנת שיישארו פריכות.
  6.  מחממים במחבת את כל המצרכים לרוטב.
  7. מכניסים את הפטריות המטוגנות לרוטב ומערבבים.
  8. מגישים את המנה לצד אורז לבן.

    פטריות בטמפורה2
    פטריות בטמפורה. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פטריות בטמפורה ברוטב אסיאתי משגע!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שמרית שושן

    היי רון , מה זה קמח טמפורה ? אפשר קמח רגיל ? במה ניתן להמיר ?

      Avatar
      מערכת Foody

      קמח טמפורה היא תערובת קמחים המיועדת להכנת טמפורה, טיגון ירקות כשהם עטופים בבלילה, בנוסח המטבח היפני. אפשר להשיגו כמעט בכל סופר במחלקת המוצרים האסייתים. לא ניתן להחליף לקמח רגיל, שכן התוצאה תהיה שונה לגמרי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות