פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות פורטבלו

שי-לי ליפא מכינה פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות. שיטת ההכנה מבטיחה דג עסיסי וטעים לארוחת צהריים זריזה
שי-לי ליפא מכינה פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות. שיטת ההכנה מבטיחה דג עסיסי וטעים לארוחת צהריים זריזה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.6 קק״ל 502.4 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 14.4 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.6 גרם
    נתרן 469.1 מ״ג 1876.5 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 73.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 53.6 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 104.6 מ״ג
    אשלגן 460.0 מ״ג 1839.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.6 קק״ל 502.4 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 14.4 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.6 גרם
    נתרן 469.1 מ״ג 1876.5 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 73.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 53.6 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 104.6 מ״ג
    אשלגן 460.0 מ״ג 1839.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דגים


אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. מחממים את התנור ל-200 מעלות. חותכים את הדגים ל-4 חתיכות פילה עם העור. חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  2. מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית.
  3. פורסים 4 ניירות אפייה, מניחים פילה אמנון על כל נייר ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את פרוסות הפורטובלו ומתבלים גם אותן במלח ופלפל.
  4. יוצקים 2 כפות מהרוטב על כל פילה של דג, וסוגרים לחבילה אטומה.
  5. אופים 15-12 דקות עד שהדגים מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות פורטבלו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות