פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות פורטבלו

שי-לי ליפא מכינה פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות. שיטת ההכנה מבטיחה דג עסיסי וטעים לארוחת צהריים זריזה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

דגים

אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. מחממים את התנור ל-200 מעלות. חותכים את הדגים ל-4 חתיכות פילה עם העור. חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  2. מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית.
  3. פורסים 4 ניירות אפייה, מניחים פילה אמנון על כל נייר ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את פרוסות הפורטובלו ומתבלים גם אותן במלח ופלפל.
  4. יוצקים 2 כפות מהרוטב על כל פילה של דג, וסוגרים לחבילה אטומה.
  5. אופים 15-12 דקות עד שהדגים מוכנים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 125.0 קק״ל 500.2 קק״ל
פחמימות 3.4 גרם 13.7 גרם
שומן 4.1 גרם 16.6 גרם
נתרן 730.9 מ״ג 2923.7 מ״ג
חלבון 18.3 גרם 73.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 4.1 גרם
כולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
סידן 16.5 מ״ג 65.9 מ״ג
ברזל 26.2 מ״ג 104.7 מ״ג
אשלגן 465.4 מ״ג 1861.6 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody