מנת גורמה מדליקה: סלט תפוחי אדמה, שעועית בובעס וסלמון צרוב

סלט תפוחי אדמה כזה מפואר לא רואים בכל יום! סלט תפוחי אדמה עם סלמון איכותי צרוב, שעועית בובעס, שום קונפי ורוטב משגע
סלט תפוחי אדמה כזה מפואר לא רואים בכל יום! סלט תפוחי אדמה עם סלמון איכותי צרוב, שעועית בובעס, שום קונפי ורוטב משגע
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.1 קק״ל 1820.3 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 113.8 גרם
    שומן 27.4 גרם 109.6 גרם
    נתרן 1859.9 מ״ג 7439.5 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 91.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 84.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 22.3 מ״ג 89.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.1 קק״ל 1820.3 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 113.8 גרם
    שומן 27.4 גרם 109.6 גרם
    נתרן 1859.9 מ״ג 7439.5 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 91.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 84.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 22.3 מ״ג 89.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

תקשיבו לנו, אם תכינו את הסלט הזה, אפילו אחותכם לא תדע מאיפה הגיעה כל היצירתיות הזו! מתכון מושלם להכנת סלט תפוחי אדמה עשיר ומשביע עם סלמון טרי צרוב קלות, שעועית בובעס רכה ורוטב שעוטף את הכל באהבה. רוצו להכין!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. מורחים את הסלמון בשמן הזית ומתבלים במלח, פלפל ואורגנו טרי.
  2. מחממים מעט שמן זית במחבת טפלון וצורבים את הסלמון כ-2 דקות מכל צד.
  3. מוסיפים את מיץ הלימון והצלפים ומזגגים יחד לעוד דקה. מוציאים מהמחבת לצינון.
  4. מבשלים את תפוחי האדמה, מסננים ומקלפים אותם.
  5. חוצים את תפוחי האדמה לאורך ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את שעועית הבובעס. מפרקים את הסלמון לצ’אנקים גדולים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הריג׳לה, הבצל הירוק, הצ’ילי האדום ושיני השום קונפי.
  6. מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעם.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב מבלי למעוך את הסלמון. מגישים מיד.

    סלט תפוחי אדמה סלמון ושעועית3
    מערבבים בעדינות את הרוטב עם מרכיבי הסלט. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן, כלי הגשה ובישול: נעמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנת גורמה מדליקה: סלט תפוחי אדמה, שעועית בובעס וסלמון צרוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות