באנר זיפלוק דסקטופ

סלט ביצים

הכי קשה לערבב את המיונז בסלט ביצים בצורה אחידה! הנה פתרון מושלם שיעזור לסלט ביצים שלכם להיות מצופה ברוטב בצורה אחידה ומושלמת.
הכי קשה לערבב את המיונז בסלט ביצים בצורה אחידה! הנה פתרון מושלם שיעזור לסלט ביצים שלכם להיות מצופה ברוטב בצורה אחידה ומושלמת.
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.4 קק״ל 1485.6 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 104.5 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.9 גרם
    נתרן 987.1 מ״ג 3948.3 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 224.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 81.7 מ״ג 326.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.4 קק״ל 1485.6 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 104.5 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.9 גרם
    נתרן 987.1 מ״ג 3948.3 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 224.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 81.7 מ״ג 326.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט ביצים

הגשה


אופן הכנה

  1. מגרדים בפומפייה את הביצים לתוך שקית זיפלוק גדולה.
  2. מוסיפים מיונז ומלח ומערבבים היטב.
  3. מגישים את סלט הביצים על פרוסת לחם ומקשטים עם עירית קצוצה.
סלט ביצים1
סלט ביצים. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים