דג במחבת עם סלט גזר, מלפפון וסלק

השף משה שגב מכין מנה קלילה, צבעונית ונהדרת של פילה דג במחבת עם סלט גזר, מלפפון וסלק. מנה כיפית, טעימה ובריאה עם מינימום קלוריות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

דג

סלט

אופן הכנה

  1. חותכים את הגזרים, מלפפון וסלק לרצועות דקות. קולים את השומשום במחבת יבשה עד להזהבה קלה.
  2. מכינים את הדג: מחממים שמן במחבת ושמים את הדג עם העור כלפי מטה. מפזרים מלח, מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות, או עד שהדג מוכן.
  3. מכינים את הסלט: שמים את כל הירקות בקערה, מוסיפים את השמן והשומשום ומערבבים.
  4. שמים את הדג בצלחת הגשה, סוחטים מעל את הליים, שמים מעל את סלט רצועות הירקות ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל פילה דג לבן שאוהבים: בורי, לוקוס, לברק או דניס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 690.6 קק״ל 1381.1 קק״ל
פחמימות 8.5 גרם 17.1 גרם
שומן 59.2 גרם 118.4 גרם
נתרן 1701.3 מ״ג 3402.5 מ״ג
חלבון 30.9 גרם 61.9 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.5 גרם
שומן רווי 8.2 גרם 16.3 גרם
כולסטרול 64.5 מ״ג 129.0 מ״ג
סידן 216.9 מ״ג 433.7 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 8.2 מ״ג
אשלגן 911.2 מ״ג 1822.4 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody