תבשיל פסטה עם עגבניות, זיתים וטונה

אם עוד לא ניסיתם פסטה עם טונה, איזרו אומץ ותנסו פעם אחת. שימורי הטונה מקבלים טעם עמוק ואחר כשמצוותים אותם לפסטה עם רוטב עגבניות טעים
אם עוד לא ניסיתם פסטה עם טונה, איזרו אומץ ותנסו פעם אחת. שימורי הטונה מקבלים טעם עמוק ואחר כשמצוותים אותם לפסטה עם רוטב עגבניות טעים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.5 קק״ל 410.7 קק״ל
    פחמימות 201.0 גרם 1205.8 גרם
    סוכר 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.4 גרם
    נתרן 744.6 מ״ג 4467.8 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 45.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 80.6 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 101.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 77.3 מ״ג 463.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.5 קק״ל 410.7 קק״ל
    פחמימות 201.0 גרם 1205.8 גרם
    סוכר 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.4 גרם
    נתרן 744.6 מ״ג 4467.8 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 45.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 80.6 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 101.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 77.3 מ״ג 463.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים בסיר גדול עם כפית מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות היצרן.
  2. מסננים את הטונה היטב.
  3. מכינים את הרוטב: מרססים מחבת גדולה במעט שמן ומוסיפים את השום. מטגנים דקה תוך כדי ערבוב.

    פסטה עם טונה
    מרססים את המחבת בשמן

  4. מוסיפים למחבת את הטונה, הזיתים והפלפל החריף. מועכים במזלג כדי לפורר את הטונה.

    פסטה עם טונה
    מוסיפים טונה

  5. מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.

    פסטה עם טונה
    מוסיפים רוטב עגבניות

  6. מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים לרוטב. מערבבים ואוכלים.
    פסטה עם טונה
    מערבבים את הפסטה עם הרוטב
    פסטה עם טונה
    תבשיל פסטה עם עגבניות, זיתים וטונה

    פסטה עם טונה
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל פסטה עם עגבניות, זיתים וטונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות