קלאסיקה במיטבה: פסטה בשמנת פטריות ובטטה

לפעמים לא צריך להסתבך במטבח במתכונים מורכבים, מספיק שתכינו פסטה בשמנת פטריות ובטטה טובה כדי להנות מארוחה מספקת וטעימה
לפעמים לא צריך להסתבך במטבח במתכונים מורכבים, מספיק שתכינו פסטה בשמנת פטריות ובטטה טובה כדי להנות מארוחה מספקת וטעימה
  • מעיין אשכנזי
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.7 קק״ל 1708.1 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 219.7 גרם
    שומן 11.5 גרם 68.7 גרם
    נתרן 316.3 מ״ג 1897.5 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 47.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 32.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.0 מ״ג 71.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 80.3 מ״ג 481.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.7 קק״ל 1708.1 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 219.7 גרם
    שומן 11.5 גרם 68.7 גרם
    נתרן 316.3 מ״ג 1897.5 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 47.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 32.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.0 מ״ג 71.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 80.3 מ״ג 481.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה בשמנת פטריות ובטטה

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים בסיר עם מים רותחים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. במחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל והבטטה.
  3. כשהבצל הזהיב והבטטות נחרכו מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן לעוד 3-4 דקות.
  4. מוזגים שני מיכלי שמנת 9% של יטבתה למחבת ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
  5. מצרפים את הפסטה המבושלת לרוטב וממשיכים לבשל עוד 8 דקות תוך כדי ערבוב עד שהבטטה התרככה לגמרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קלאסיקה במיטבה: פסטה בשמנת פטריות ובטטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות