
פילה דג ברוטב חמאה ופונזו
ארוחת צהריים קלה וטעימה! מתכון של פילה דג לבן מטוגן עם רוטב חמאה וסויה פונזו משגע עם בצל ירוק מעל שמגישים לצד סלט לבבות חסה והדרים
ארוחת צהריים קלה וטעימה! מתכון של פילה דג לבן מטוגן עם רוטב חמאה וסויה פונזו משגע עם בצל ירוק מעל שמגישים לצד סלט לבבות חסה והדרים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 636.5 קק״ל 1273.0 קק״לפחמימות 28.0 גרם 56.0 גרםשומן 35.7 גרם 71.3 גרםנתרן 585.3 מ״ג 1170.6 מ״גחלבון 55.2 גרם 110.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.3 גרםשומן רווי 13.7 גרם 27.5 גרםכולסטרול 176.3 מ״ג 352.6 מ״גסידן 76.1 מ״ג 152.2 מ״גברזל 2.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 1294.5 מ״ג 2589.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות637
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 636.5 קק״ל 1273.0 קק״לפחמימות 28.0 גרם 56.0 גרםשומן 35.7 גרם 71.3 גרםנתרן 585.3 מ״ג 1170.6 מ״גחלבון 55.2 גרם 110.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.3 גרםשומן רווי 13.7 גרם 27.5 גרםכולסטרול 176.3 מ״ג 352.6 מ״גסידן 76.1 מ״ג 152.2 מ״גברזל 2.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 1294.5 מ״ג 2589.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.3 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 637 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים


פילה דג
רוטב
-
50 גרם חמאה
-
5 כפות רוטב פונזומזרח מערבשל מזרח ומערב

אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת.
מחממים שמן במחבת. צילום: נמרוד סונדרס - ממליחים ומפלפלים את הדגים, ומקמחים בקמח. מנערים את העודפים.
ממליחים ומפלפלים. צילום: נמרוד סונדרס מקמחים בקמח. צילום: נמרוד סונדרס - מטגנים את הדגים משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת.
מטגנים צד אחד. צילום: נמרוד סונדרס מטגנים צד שני. צילום: נמרוד סונדרס - מנגבים את המחבת ומחממים אותה שוב. מוסיפים את החמאה ורוטב הסויה פונזו, מערבבים ומבשלים יחד עד להמסה מלאה.
מוסיפים את החמאה. צילום: נמרוד סונדרס מוסיפים את רוטב הסויה פונזו. צילום: נמרוד סונדרס מבשלים יחד עד להמסה. צילום: נמרוד סונדרס - מחזירים את הדגים למחבת ומקפיצים ברוטב במשך דקה נוספת.
מחזירים את הדג למחבת לבישול קצר ברוטב. צילום: נמרוד סונדרס - מפזרים בצל ירוק ומגישים לצד סלט קטן של לבבות חסה והדרים.
מגישים לצד סלט לבבות חסה עם פלחי תפוז ולימון. צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת.
- ממליחים ומפלפלים את הדגים, ומקמחים בקמח. מנערים את העודפים.
- מטגנים את הדגים משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת.
- מנגבים את המחבת ומחממים אותה שוב. מוסיפים את החמאה ורוטב הסויה פונזו, מערבבים ומבשלים יחד עד להמסה מלאה.
- מחזירים את הדגים למחבת ומקפיצים ברוטב במשך דקה נוספת.
- מפזרים בצל ירוק ומגישים לצד סלט קטן של לבבות חסה והדרים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן