פילה דניס עם פסטה ברוטב עגבניות

השילוב של עגבניות, דגים ושמן זית הוא השילוב הים תיכוני המושלם! קבלו מתכון של פילה דניס עם פסטה ברוטב עגבניות ואורגנו שממש קל להכין
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השום.
  2. במחבת רחבה מחממים שמן זית. מוסיפים את השום ומטגנים דקה.
  3. מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, סוכר, שבבי צ’ילי ואורגנו ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים מים רותחים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מכניסים את פילה הדג לרוטב ומבשלים על אש בינונית 7 דקות. מסירים מהאש.
  6. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  7. בכל צלחת שמים פסטה ויוצקים מעליה רוטב. מניחים פילה דג על כל צלחת הגשה ומגישים.

מתכון באדיבות רמי לוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 628.7 קק״ל 3772.4 קק״ל
פחמימות 11.6 גרם 69.8 גרם
שומן 27.4 גרם 164.2 גרם
נתרן 1370.8 מ״ג 8224.6 מ״ג
חלבון 87.0 גרם 521.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.8 גרם
שומן רווי 6.2 גרם 37.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 86.1 מ״ג 516.9 מ״ג
ברזל 3.9 מ״ג 23.1 מ״ג
אשלגן 1940.9 מ״ג 11645.5 מ״ג
אבץ 3.7 מ״ג 22.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody