
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
סלמון
-
20 גרם חמאה
-
2 פרוסות פילה דג סלמון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 כפיות רוטב טריאקי
-
1 חופן שומשום
ברוקולי
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
-
1 חופן שקדים פרוסים
אופן הכנה
- מחממים את החמאה במחבת.
- מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים במשך 2-3 דקות, עד שהדג מתחיל להיצרב. מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. מעבירים סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי ומפזרים מעל שומשום. לא שוטפים את המחבת.
מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים. צילום: אפיק גבאי מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: אפיק גבאי מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: אפיק גבאי - שמים את פרחי הברוקולי בקערה ושופכים מעל מים רותחים. חולטים את הברוקולי במשך כמה דקות ומסננים.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות. מתבלים ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
- מוסיפים את הברוקולי לצלחות של הסלמון ומגישים מיד בצלחות מקנה סוכר טבעי של סנו.
סלמון עם ברוקולי. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
180.8
קק״ל
361.7
קק״ל
פחמימות
8.9
גרם
17.8
גרם
שומן
13.1
גרם
26.2
גרם
נתרן
830.8
מ״ג
1661.7
מ״ג
חלבון
6.5
גרם
13.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.9
גרם
1.9
גרם
שומן רווי
5.8
גרם
11.6
גרם
כולסטרול
21.5
מ״ג
43.0
מ״ג
סידן
7.2
מ״ג
14.4
מ״ג
ברזל
1.2
מ״ג
2.3
מ״ג
אשלגן
39.8
מ״ג
79.7
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
1.2
מ״ג
תגובות (0)