פילה סלמון וברוקולי ב-10 דקות!

אין לכם הרבה זמן אבל אתם רוצים לאכול אוכל מזין וטעים? קבלו מאיתנו מתכון מנצח שיסדר לכם את הפינה הזאת, מתכון לסלמון בטריאקי וברוקולי מאודה בכמה דקות הכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את החמאה במחבת.
  2. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים במשך 2-3 דקות, עד שהדג מתחיל להיצרב. מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. מעבירים סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי ומפזרים מעל שומשום. לא שוטפים את המחבת.
    מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים. צילום: שני הלוי
    מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים. צילום: אפיק גבאי
    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: שני הלוי
    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: אפיק גבאי

    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: שני הלוי
    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: אפיק גבאי

  3. שמים את פרחי הברוקולי בקערה ושופכים מעל מים רותחים. חולטים את הברוקולי במשך כמה דקות ומסננים.
  4. מוסיפים את פרחי הברוקולי למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות. מתבלים ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
  5. מוסיפים את הברוקולי לצלחות של הסלמון ומגישים מיד בצלחות מקנה סוכר טבעי של סנו.

    סלמון עם ברוקולי. צילום: שני הלוי
    סלמון עם ברוקולי. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 180.8 קק״ל 361.7 קק״ל
פחמימות 8.9 גרם 17.8 גרם
שומן 13.1 גרם 26.2 גרם
נתרן 830.8 מ״ג 1661.7 מ״ג
חלבון 6.5 גרם 13.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרם
שומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרם
כולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״ג
סידן 7.2 מ״ג 14.4 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 39.8 מ״ג 79.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar