סנו רקע

לא תאמינו כמה פשוט: פילה סלמון וברוקולי ב-10 דקות!

אין לכם הרבה זמן? קבלו מאיתנו מתכון מנצח שיסדר לכם את הפינה הזאת, מתכון לסלמון בטריאקי וברוקולי מאודה בכמה דקות הכנה
אין לכם הרבה זמן? קבלו מאיתנו מתכון מנצח שיסדר לכם את הפינה הזאת, מתכון לסלמון בטריאקי וברוקולי מאודה בכמה דקות הכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 1.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.8 קק״ל 361.7 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 17.8 גרם
    שומן 13.1 גרם 26.2 גרם
    נתרן 830.8 מ״ג 1661.7 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 14.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 39.8 מ״ג 79.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.8 קק״ל 361.7 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 17.8 גרם
    שומן 13.1 גרם 26.2 גרם
    נתרן 830.8 מ״ג 1661.7 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 14.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 39.8 מ״ג 79.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 1.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון


אופן הכנה

  1. מחממים את החמאה במחבת.
  2. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים במשך 2-3 דקות, עד שהדג מתחיל להיצרב. מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. מעבירים סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי ומפזרים מעל שומשום. לא שוטפים את המחבת.
    מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים. צילום: שני הלוי
    מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים. צילום: אפיק גבאי
    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: שני הלוי
    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: אפיק גבאי

    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: שני הלוי
    מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. צילום: אפיק גבאי

  3. שמים את פרחי הברוקולי בקערה ושופכים מעל מים רותחים. חולטים את הברוקולי במשך כמה דקות ומסננים.
  4. מוסיפים את פרחי הברוקולי למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות. מתבלים ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
  5. מוסיפים את הברוקולי לצלחות של הסלמון ומגישים מיד בצלחות מקנה סוכר טבעי של סנו.

    סלמון עם ברוקולי. צילום: שני הלוי
    סלמון עם ברוקולי. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא תאמינו כמה פשוט: פילה סלמון וברוקולי ב-10 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    בן סמון רבקה

    טעים מעולה תמשיכו לשלח מתקונים!!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כייף. תודה שחזרת לספר לנו!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות