קרין גורן בשליחות קטלנית: מתכון של פיצה ביתית הורסת

תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1134
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1133.5 קק״ל 4533.9 קק״ל
    פחמימות 200.0 גרם 800.0 גרם
    שומן 22.5 גרם 90.0 גרם
    נתרן 1950.8 מ״ג 7803.2 מ״ג
    חלבון 29.3 גרם 117.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 62.7 מ״ג 250.9 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 860.3 מ״ג 3441.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1134
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1133.5 קק״ל 4533.9 קק״ל
    פחמימות 200.0 גרם 800.0 גרם
    שומן 22.5 גרם 90.0 גרם
    נתרן 1950.8 מ״ג 7803.2 מ״ג
    חלבון 29.3 גרם 117.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 62.7 מ״ג 250.9 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 860.3 מ״ג 3441.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
קרין גורן
X

19 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
  2. מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
  3. טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
  4. מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
  5. מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
  6. ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן בשליחות קטלנית: מתכון של פיצה ביתית הורסת

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    צבי פינקלשטיין

    אחרי דקה כבר לא נשאר לי מה לצלם….

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    אתי

    באמת שליחות קטלנית הפיצה הביתית הכי מדהימה שאכלתי

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על התגובה המהממת!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות